fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
  • by officeagleaderma2019
  • February 3, 2020
  • 1
  • 0

Погрижете се за здравето си, разкрийте красотата си и заблестете!

За перфектна и ослепителна визия не е необходимо да отидете далеч, защото екипът от специалисти на „AGLEA DERMA“ пристига за първата си среща в град Кърджали.

Заповядайте на 18 януари (събота) от 11:00 часа в приятната обстановка на хотел „Бехи“, където госпожа Нагехан Ишджан и д-р Фарук, едни от собствениците на модернистичния медицински център, заедно с д-р Панайотова и д-р Алексиев ще ви издадат тайната за отличния външен вид. Всеки желаещ да разбере повече за богатия избор от възможности за естетични и дерматологични процедури, е добре дошъл. Освен полезни знания от доказани професионалисти, трима късметлии от присъстващите на събитието ще спечелят подаръчни ваучери на обща стойност 900 лева за интервенции в клиниката. Преференциални карти с -15% отстъпка очакват и всички останали гости.

Звездният блясък е абсолютно постижим чрез използване на иновативна техника, добра консултация с квалифицирани лекари и ефективно реализиране. За щастие „AGLEA DERMA“ разполага с всичко необходимо, за да ви помогне да разкриете естествената си красота по здравословен начин.

В „бижу“ за естетична грижа, намиращо се в град Пловдив на ул. „Белград“ №2, се използват 6 от най-съвременните апарата, които осигуряват безкомпромисно лечение и видими резултати. А някои от тях са единствени и за цяла Южна България. Уредите от ново поколение изискват допълнителна квалификация и обучение в Турция, които всеки от лекарите в клиниката е преминал. Особено внимание се обръща на прецизния подбор на екип, който да е толкова добре организиран и приветлив, че да превърне вашето посещение в незабравимо преживяване.

Иновативният начин на работа в областта на естетичната и клиничната дерматология, вагиналната естетика и пластичната хирургия помага на „AGLEA DERMA“ повече от година да е лидер на пазара. Формулата за успеха е в съчетанието от знанията на турските и българските специалисти и използването на най-модерната апаратура.

Погрижете се за здравето си, разкрийте красотата си и заблестете!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *