fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
За клиниката

Вашата възраст си е ВАША работа,
това как изглеждате - НАША!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Медицински център Aglea Derma предлага услуги от най-високо ниво. Основното желание на инвеститорите и екипа е да създадат място, осигуряващо безкомпромисна грижа за своите клиенти.

Aglea Derma се намира на удобна локация в центъра на града, на улица „Белград” 2, на гърба на Гранд хотел Пловдив. Клиниката разполага с шест иновативни апарата, сред които Oxygeneo+, Lumenis Light Sheer Desire, Lumenis M22, Acupulse Fem Touch, Maximus Trilipo и Visia. Апаратът “Visia”  представлява модерна спектрофотометрична система, чрез която можете да получите ясна представа за състоянието на кожата Ви и препоръки за естетична грижа. Благодарение на високотехнологичната апаратура Aglea Derma предлага всеобхватни решения в сферата на естетичната и клиничната дерматология и вагиналната естетика.

„Вашата възраст си е Ваша работа, това как изглеждате-наша” е девизът, ръководещ целия екип на АГЛЕЯ ДЕРМА. Именно екипът от дипломирани специалисти е това, което отличава клиниката. Процедурите се извършват от специалисти в своята област. Сред тях са  д-р Ива Панайотова и д-р Теодор Алексиев. Всички те членуват в  Българския Дерматологичен Съюз. Апаратите от най-ново поколение са причината всеки един член на екипа да премине обучение в Турция.

Услугите, професионалният екип и апаратурата от най-ново поколение е това, което откроява Aglea Derma сред останалите клиники в Пловдив. Грижата означава здраве, здравето – красота. Позволете на специалистите от Медицински център АГЛЕЯ ДЕРМА да се погрижат за Вас, здравето Ви и разбира се, за красотата Ви.

Aglea Derma Пловдив За нас
Отзиви

Какво казват пациентите за нас

"Любезно и професионално отношение на целият екип. С последно поколение на апаратура."

Tatyana Petrova
Клиент

„Изключително високо ниво на обслужване“

Tanya Zhivkova
Клиент

“Very good first impression .Definatly look very nice!!”

Galina Bojilova
Клиент

“Професионално обслужване и внимание към клиента!”

Marinela Nikolova Stankova
Клиент

“Внимание към всеки детайл, модерна апаратура, добри специалисти. Продължавайте в същия дух, аз останах много доволна!”

Jacqueline Stancheva
Клиент

“Много благодаря на AGLEA DERMA, както и екипа им за прекрасното и професионално отношение ❤️💫👩‍🔬”

Elena Petrova
Seller

“Професионално обслужване и невероятни резултати. Силно препоръчвам AGLEA DERMA!”

Таниша Стоянова
Клиент

“Прекрасна обстановка и екип. Обслужването е на ниво!”

Vania Bakalova
Клиент
Специална оферта

Безплатна консултация
с пластичен хирург