fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
МАрица аглеа
  • by Master_Vasil
  • June 20, 2019
  • 1
  • 0

Вече не е нужно да пътуваме до столицата, ако искаме да поверим грижата за външния си вид в ръцете на квалифицирани специалисти в лицензиран медицински център. В Пловдив отвори врати клиника за естетична дерматология с екип от елитни професионалисти и апаратура от най-висок клас, която се използва в Холивуд. Лентата на „АГЛЕЯ ДЕРМА” бе прерязана в петък следобед от собствениците – д-р Ставрев, д-р д-р Фарук и г-жа Нагехан, в присъствието на приятели, колеги и клиенти.

Гостите имаха възможност да се потопят в релаксиращата обстановка и да разгледат апаратите от последно поколение, с които ще се извършват процедурите в лицензирания медицински център. Преди да пререже лентата, доказалият се специалист – д-р Ангел Ставрев, поздрави своите колеги.

„Благодаря на д-р Фарук, който е изключителен лекар и професионалист. Той е в основата на най-добрия ин витро център в България, а сега с него създадохме и най-добрата дерматологично-естетична клиника в страната. Не съм предполагал, че мога да срещна такъв човек, който със своя интелект, честност и човечност да ни даде възможност да осъществим толкова мечти не само в ин витро центъра, но и в медицински центрове „АГЛЕЯ ДЕРМА”. С цялото си сърце се радвам да застана до него и нашата съдружничка – г-жа Нагехан, в този поход, в който вярвам, че красотата ще победи”, каза д-р Ставрев.

Дерматологът д-р Панайотова, която е част от екипа на клиниката, разказа за дейността на центъра. Предлагат се разнообразни процедури – в сферата на естетичната и клиничната дерматология, вагиналната естетика и консултации с пластичен хирург.

Апаратурата, с която се извършват всички интервенции, е последно поколение в лазерните технологии. Машините са американски – с тези модели лекарите работят върху перфектните лица на любимите ни световни звезди. В „АГЛЕЯ ДЕРМА” ще се работи с първия диагностичен апарат Visia за цяла Южна България. Системата анализира състоянието на кожата чрез 3D визуализация и дава препоръки за най-подходящата терапия. В центъра се използват още 5 уникални апарата, които осигуряват сигурно и качествено лечение.

Клиниката консултира напълно безвъзмездно всеки, интересуващ се от апаратите и процедурите.

Изненадващи отстъпки

Луксозната клиника очаква своите първи клиенти с комплимент от -20% от цената на всички предлагани процедури. „АГЛЕЯ ДЕРМА” се намира на достъпно място в центъра на града, на улица „Белград” 2 (срещу тенис кортовете на Новотела). Телефони за контакт: +359 ‎32 95 00 00, +359 89 55 44 050.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *