fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
МАрица аглеа
  • by Master_Vasil
  • June 20, 2019
  • 1
  • 0

Пластичната и естетичната хирургия са едни от най-широко застъпените оперативни процедури през последните няколко години. Редица хирурзи и клиники предлагат подобни интервенции, но в голямата си част повечето от тях нямат достатъчно практически опит или не работят с най-новата и модерна апаратура. Повечето бъдещи пациенти не знаят и важността на това хирургът, който ще извърши операцията, да бъде сертифициран и работата му да отговаря на всички международни норми.

„AGLEA DERMA“ дава възможност на всички свои клиенти, които все още се колебаят относно бъдещата оперативна намеса, да се консултират с един от най-добрите и доказани специалисти в областта на пластичната хирургия – д-р Ерджан Демирай, хирург с над 20-годишен стаж и хиляди успешни операции зад гърба си. Д-р Демирай ще бъде в Пловдив веднъж месечно по покана на „AGLEA DERMA“. Той ще отговори на всички въпроси и ще консултира напълно безплатно пловдивчани.

Доктор Демирай е едно от имената в сферата на пластичната хирургия, което през годините се е превърнало в синоним на професионализъм и индивидуално отношение. Той е специалист по ринопластика, типпластика, септопластика, различни видове липосукция, гръдна хирургия, лифтинг, отопластика, абдоминопластика, всички видове пластична и реконструктивна хирургия, както и присаждане на коса. Доктор Ерджан Демирай е сертифициран от Европейския съвет по пластична реконструктивна и естетична хирургия (EBPRAS). Една от целите на посещенията му в Пловдви е именно да се акцентира върху важността на подобен сертификат при крайния избор на хирург.

За да бъде от полза на всички свои клиенти, „AGLEA DERMA“ се превръща в своеобразен мост между хирурга и неговите клиенти. Доктор Демирай оперира в една от най-модерните клиники в Еврoпа – Medicana Hastanesi, Kizilroprak, в Истанбул. Той и екипът му ползват най-модерните методи и техники, което в комбинация с високите нива на професионална квалификация гарантират, че интервенцията ще протече без проблеми и крайният резултат напълно ще оправдае предварителните очаквания на клиента. Следващото посещение на д-р Ерджан Демирай в Пловдив ще бъде в началото на месец май. За повече информация и допълнителни въпроси може да се свържете с екипа на „AGLEA DERMA“ на телефони: 0895 544 050, или 032/950 000. Всички предлагани услуги, както и много полезна информация ще намерите на сайта на „AGLEA DERMA“ – https://aglea.bg/ , или във фейсбук страницата им.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *