fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
МАрица аглеа
  • by Master_Vasil
  • June 20, 2019
  • 1
  • 0

Едно от местата, помагащи активно на пловдивчанките да бъдат най-красивите жени в България – „Аглея Дерма“ посрещна своя първи рожден ден в пищна обстановка, сред приятели и доволни клиенти. Частното парти събра освен целия екип на пловдивската клиника, който вече цяла година се грижи за здравето и красотата на дамите на Пловдив, но и редица специални гости.

От „Аглея Дерма“ издадоха пред „Марица“, че организират партито, като благодарност от тяхна страна за хилядите доволни клиенти на клиниката и доверието, което те са им гласували. За гостите имаше ваучери с 15% отстъпка, стилни ордьоври и кетъринг, както и първокласно пенливо вино. Една от основните причини „Аглея Дерма“ да бъдат толкова успешни се крие в умелото съчетаване на мултикултурния модел. Знанията на най-добрите турски специалисти, съчетани с най-модерната техника и професионализмът на българския екип дават най-добрите и професионални резултати.

Госпожа Нагехан Ишджан, един от собствениците на „Аглея Дерма“ , специално поздрави целия пловдивски екип на клиниката за безупречната работа и професионализъм, който спечелиха доверието на пловдивчанките. В духа на празника имаше и торта с една свещичка, но всички присъстващи си пожелаха всяка година по това време свещичките на тортата да стават все повече.

„Аглея Дерма“ влиза във втората си година в града под тепетата с още повече амбиции и желание да предостави на по-красивата половина на Пловдив най-високото ниво на козметични и дерматологични процедури и интервенции, както и да консултира дамите при най-добрите и доказани специалисти в Истанбул. За „Аглея Дерма“ красотата на първо място е здраве.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *