Естетична Дерматология

Мезотерапия за премахване на тъмни кръгове и торбички под очите

Dermaheal Eyebag Solution e мезотерапия, която използва уникална комбинация от биомиметични пептиди, които подобряват микроциркулацията и стимулират лимфния дренаж. По този начин се намалява появата на „торбички“ под очите и подуване, и се предотвратява лимфната обструкция. 


 Мезотерапията Eyebag Solution намалява брьчките, тонизира и стяга кожата, като я кара да изглежда подмладена и сияйна. Има озаряващ и освежаващ ефект.

 За максимален резултат дерматолозите ни препорьчват курс от 4 процедури в интервал от
7-14 дни.


Благодарение на уникалната комбинация от биомиметични пептиди, Dermaheal Dark Circle осветява и овлажнява кожата под очите, намалява сенките и признаците на умора – придава свеж и сияен вид. Освен това изглажда брьчките под очите и предотвратява тяхното образуване. Подобрява еластичността на кожата, като увеличава синтеза на колаген и еластин. Той сьщо така намалява синтеза на меланин, като предотвратява натрупването на прекомерно количество багрило и по този начин образуването на сенки под очите.


За постигането на максимален резултат дерматолозите ни препорьчват отново курс от 4 процедури в интервал от
7-14 дни.

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: