Интимна естетика

Лазерно вагинално подмладяване и стесняване

Какво представялява вагиналното лазерното подмадяване?

Лазерното вагинално подмладяване е изключително ефективна процедура за стягане на вагиналните мускули. При нея се подсилват и се намаляват, както вътрешният диаметър на вагината, така и външният й размер. Допълнително се подсилва и перинеума – мускулът между влагалището и ануса.


Лазерното вагинално подмладяване използва същата технология, с доказана ефективност, която се използва и при лазерното подмладяване на нежната кожа на лицето. При нея сноп от множество микроскопични лазерни микро лъчи проникват в кожата с различна дълбочина, образувайки микро мрежа. В резултат на това, в организма се активира напълно естествен механизъм за възстановяване на тъканите и се стимулира повишено образуване на нов колаген, което води до възстановяването на нормалната вагинална тъкан.


За кой е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща, както за жени, които са раждали и търсят решение за стягане на мускулатурата на влагалището, така и за жени, които не са раждали, но желаят да променят визията си и да подобрят качеството на сексуалния си живот. При жени в по-зряла възраст, след 40 години, производството на естроген е намалено, което води до загуба на колаген и вагината губи своята естествена еластичност, отслабват мускулните стени, намалява се кръвоснабдяването. Това води до болезнен полов акт, усещане на сухота – намаляване на вагиналния секрет, парене, сърбеж, вагинално разхлабване. Това може да окаже неприятно влияние върху качеството на живот, както и да повлияе стресиращо върху интимните взаимоотношения.


Предимствата на лазерното вагинално подмладяване са, че е неинвазивна, кратка, безопасна и безболезнена процедура, неизискваща клиничен престой. Подходяща е за почти всички жени и води до дълготрайни резултати и удовлетворение.


AcuPulse™ FemTouch на LUMENIS е най-надеждното решение за лазерно подмладяване в света на вагиналната естетика, благодарение на което процедурата е изключително ефективна и бърза (сеситята не отнема повече от 15-30 минути, което позволява да се осъществи дори в обедната почивка).

Дискомфортът на пациентът е сведен до минимум, а усещането е единствено на леко затопляне. По-малко от 5% от пациентите съобщават за лек дискомфорт след процедурата, който отшумява в рамките на следващите 1 – 3 дни.

При повечето пациенти подобрението настъпва още след първата процедура, но оптимални резултати се достигат след 3 процедури в разстояние на 4 – 6 седмици.


В първите 3 – 4 дни е необходимо да се избягва сексуална активност.

Лазерното вагинално подмладяване може да се комбинира и с Лабиопластика, за да се постигне максимална удовлетвореност при пациенти, които желаят да променят размерът, формата или имат асиметрия на лабиите.

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

  • Понеделник
    09:00 - 19:00
  • Вторник
    09:00 - 19:00
  • Сряда
    09:00 - 19:00
  • Четвъртък
    09:00 - 19:00
  • Петък
    09:00 - 19:00
  • Събота
    09:00 - 19:00
  • Неделя
    09:00 - 19:00

Контакти: