Отслабване, скулптуриране и стягане на кожата с Maximus Tri Lipo™ by Pollogen

by d.dimitrov
0 comment

Какво представлява и как действа Maximus TriLipo™?

Технологията Maximus Tri Lipo™ е съчетание от две различни технологии с обща цел в един апарат: концентрирана радиочестотна енергия (Trilipo RF) и динамична мускулна стимулация (Trilipo DMA). Тези две технологии, вградени в апаратния накрайник, действат синергично, като по нехирургичен метод водят до редукция на мастната тъкан, дренират лимфата и стягат кожата. В комбинация те правят възможни отличните резултати в намаляването на обиколките, стягането на кожата, изглагжадето на целулита и скулптурирането на тялото.

 

Концентрирана радиочестотна енергия Trilipo RF

Радиочестотните вълни имат изразен термогенен ефект и достигайки до мастната тъкан водят до засилване на естествения метаболизъм и ускореното освобождаване на втечнени мазнини от организма. Мощната радиочестотна енергия стимулира синтеза на колаген, което моментално и дългосрочно стяга и изглажда кожата.

Динамична мускулна стимулация Trilipo DMA

Динамичната мускулна стимулация предизвиква контракции на подлежащата мускулатура, като я повдига и избутва мастната клетка към повърхността. Резултатът от едновременния външен (от апаратния накрайник) и вътрешен (от мускула) натиск е отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.

 

Какво да очаквам от Maximus TriLipo™?

– локализирано намаляване на мастната тъкан

– дълготрайно намаляване обиколките на третираните зони

– локализирано намаляване на целулит

– тонизиране на мускулите

– стягане на отпусната кожа

 

Продължителност и честота на процедурите с Maximus TriLipo™

 

Продължителността на единичната процедура зависи от обема и големината на съответната зона, като тя може да бъде от 10 до 50 мин/зона.

Дерматолозите на Aglea Derma препоръчват между 4 и 6 процедури, извършени в интервал на 7 до 10 дни. Ние от Aglea Derma Beauty Clinic изготвихме за Вас пакетни цени за 5 процедури +1 процедура подарък от нас!

 

Противопоказания

 

– бременност и кърмене

– метални импланти в тялото, вкл. пейсмейкър

– варикозна болест, вкл. флеботромбоза

– тежка артериална хипертония

– хронична сърдечна недостатъчност

– тежки нарушения на лимфообращението

– онкологични заболявания

– активна инфекция в третираната област

 

Ефективността и безопасността на Maximus TriLipo™ са доказани в клинични условия и не представляват дискомфорт за пациента, нямат възстановителен период и не нарушават ежедневната му рутина. Подходящи за всеки тип кожа. Не са регистрирани нежелани странични реакции при здрави пациенти.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

You may also like

Leave a Comment

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

  • Понеделник
    09:00 - 19:00
  • Вторник
    09:00 - 19:00
  • Сряда
    09:00 - 19:00
  • Четвъртък
    09:00 - 19:00
  • Петък
    09:00 - 19:00
  • Събота
    09:00 - 19:00
  • Неделя
    09:00 - 19:00

Контакти: