AGLEA DERMA

Защо да изберем Aglea Derma?

Защо да изберете нас?

В Aglea Derma, клиниката по естетика и дерматология, намираща се в гр. Пловдив работи прекрасен екип от професионалисти, които са наясно, че красотата изисква жертви и грижи. За да постигнем желаната от вас красота и хармония, в медицински център Aglea Derma работим с най-професионалните и иновативни методи за грижа към кожата. Използвайки най-съвременните технолoгии, ние се стремим да постигнем изключително качествени резултати. Даваме си сметка че здравето и красотата вървят ръка за ръка, затова експертният ни екип се стреми да задоволи всички ваши нужди. Можете да ни посетите и да ни се доверите за всички професионални процедури, свързани с вашата красота, включително и естетични процедури. Ще осъзнаете красотата си с клиника за естетика и дерматология в гр. Пловдив.

Visia – Визия е модерният подход в Естетичната дерматология – 3D анализ на кожата

Модерни Технологии

В клиника по естетика и дерматология Aglea Derma работим с най-професионалните и най-съвременни апарати. Ще бъдете изненадани като видите резултатите, които тези устройства предоставят! Комбинацията от професионалния опит на екипа, както и качеството на апаратурата която използваме ще ви гарантират мечтания опит и красота. Основните устройства които използваме в клиника са следните;

•Oxygeneo +

•Lumenis Light Sheer Desire

•Lumenis M22

•Acupulse Fem Touch

•Maximus Trilipo

•Visia

•VIVACE RF

g5

Нашата Мисия

Мотото, което ръководи целия екип на AGLEA DERMA е „Вашата възраст си е ваша работа, това как изглеждате е наша”. Това, което прави клиниката различна, е екипът. Всички процедури се извършват от експерти в областта сред които са: д-р Теодор Алексиев и д-р Мария Родопска.

Всички те са членове на Българската асоциация по дерматология.

Това, което отличава Aglea Derma от другите клиники в Пловдив е последно поколение услуги, професионален екип и оборудване. Грижата означава здраве, здравето означава красота. Нека експертите на Медицински център АГЛЕА ДЕРМА да се погрижат за Вас, Вашето здраве и разбира се Вашата красота. Клиниката по естетика и дерматология в Пловдив е сред най-добрите клиники в България.

Удобна локация

Aglea Derma се намира на удобна локация в центъра на града, на улица „Белград” 2, на гърба на Гранд хотел Пловдив.

Модерна технология

 Благодарение на високотехнологичната апаратура Aglea Derma предлага всеобхватни решения в сферата на естетичната, клиничната дерматология, естетичната дерматология и вагиналната естетика.

Aglea Derma

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури. Медицински център Aglea Derma предлага услуги от най-високо ниво. Основното желание на инвеститорите и екипа е да създадат място, осигуряващо безкомпромисна грижа за своите клиенти.

 

Нашия екип

Повече за Екипът на Aglea Derma

Д-р Костадин Георгиев - Акушер-гинеког

 

Д-р Костадин Георгиев е специалист акушер-гинеколог в Пловдив. Извършва профилактични гинекологични прегледи, ехографски прегледи, диагноза и проследяване на бременност, раждане по нормален механизъм и чрез цезарово сечение, диагностициране и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, ендоскопски гинекологични операции (лапароскопия и хистероскопия), прекъсване на бременност, всички видове изследвания и процедури. Д-р Георгиев е сертифициран в посочените компетенции.

Семра Мухтар - Дерма терапевт

 

Семра е специалист козметични процедури на лице и тяло. Занимава се професионално с козметика, пилинги, мезотерапии - грижа за кожата повече от 20 години.

Терапевт е в подмладяващи терапии, упорито акне и много други иновативни методи в козметиката, актуални в последните години.

 • Сертифицирана е от брандове като: Sothys, Fusion, Ekseption и Dermalogica.

клиничната, така и към естетичната дерматология.

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: