fbpx

AcuPulse™ - Дерматология и Гинекология в един апарат!

1. AcuPulse Аblative CO2 Fractional laser

AcuPulse

AcuPulse™ фракционен CO2 аблативен лазер е подходящ за извършване на неоперативен рисърфисинг, при който се изпарява горният мъртъв слой на кожата и се въздейства върху колагеновите и еластични влакна в подлежащата дерма. Лазерната енергия активира фибробластите, които са отговорни за произвеждането на нов колаген. Постига се пълно ремоделиране на лицето, като се стимулира клетъчното делене и се подобрява кръвообращението на кожата.

Показания:

  • фотоувредена и състарена кожа
  • повърхностни и дълбоки бръчки
  • белези (от акне, хирургични, травматични, атрофични и др.)
  • пигментции от различно естество
  • разширени пори и други неравномерностни по кожния релеф
  • стрии и келоиди

Процедурата се извършва задължително през есенно-зимния сезон с период на възстановяване около 1 седмица. Прилагат се средно 3 процедури на сезон през интервал от 30 - 40 дни между отделните манипулации. Освен гореизброените показания, друго есенциално приложение на AcuPulse™ е при аблативното oтстраняване на образувания по кожата (ксантелазми, брадавици, кондиломи, папиломи, фиброми и др.)

2. AcuPulse FemTouch - 360° решение за женското здраве

Водещи експерти в сферата на гинекологията създадоха иновативна CO2 лазерна технология за  лечение на вагинална релаксация и уретрална инконтиненция. Femtouch™  стимулира синтеза на нов колаген във вагиналната лигавица, възстановявайки нейната еластичност, функция и сетивност. Обиковено са необходими само от 2 до 4 кратки извънболнични процедури, докато се постигне желания резултат.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта.

Абонирай се

Абонирайте се за информационния ни бюлетин и вземете специална ОТСТЪПКА при първото си посещение при нас.