fbpx

LightSheer Desire

Lumenis LightSheer® - лидерът в света на лазерната епилация, е вече в Пловдив!

LightSheer DESIRE

Защо LightSheer® DESIRE?

Защото LightSheer® DESIRE е последна технология диоден лазер, който съчетава в себе си две иновации – вакуум накрайник  (Vacuum Assisted High-Speed Integrated Technology HIT ™)  и ChillTip™ Technology със студен накрайник за постоянно охлаждане преди и по време на процедурата. Диодният лазер отдавна се утвърди като  „златен стандарт” при лазерната епилация, а  сега Lumenis, като един от лидерите в света на лазерните системи, го поднася в най-усъвършенствания му вариант - LightSheer® DESIRE.

лазерна епилация

Как работи?

LightSheer® е диоден лазер с дължина на вълната 805 nm, което го прави чувствителен при третиране на както на тъмни, така и на по-светли косми. Вакуум накрайникът съвсем нежно захваща кожната повърхност, което довежда до максимално близък контакт на космените фоликули с източника на енергия. Меланинът (пигментът, който придава цвят на кожата и космите) става по-достъпен за лазерния лъч и поглъща енергията по-добре, без да се уврежда епидермисa. Тъй като кръвоносните съдове се притискат, пигментът в косъма остава единствената прицелна структура за лазера.

 1

От друга страна, ChillTip™  накрайникът охлажда кожата през цялото време и намалява субективното усещане за болка. 

 

2

Охлаждане  на третираната зона преди и по време на процедурата.

 

3

Кожната повърхност е леко компресирана. Лазерният сноп директно унищожава прицелния космен фоликул.

 

Каква е продължителността на процедурата?

Продължителността на процедурата варира в зависимост от големината на третираната зона (от 10 мин. за малки до 40-50 мин. за големи зони.)

Колко броя процедури за необходими за оптимален резултат?

Необходимият брой процедури за оптимален резултат е между 4 и 6 бр.

Важно условие за изпълнение на процедурата е космите в третираната зона да не са били изскубвани от корен през последните 2 седмици и да бъдат избръснати 1 ден преди манипулацията.


 За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта.

Абонирай се

Абонирайте се за информационния ни бюлетин и вземете специална ОТСТЪПКА при първото си посещение при нас.