fbpx

Maximus

Какво представлява и как действа Maximus TriLipo™?

Maximus Trilipo

Технологията Maximus TriLipo™ е съчетание от две различни технологии с обща цел в един апарат: концентрирана радиочестотна енергия (Trilipo RF) и динамична мускулна стимулация (Trilipo DMA). Тези две технологии, вградени в апаратния накрайник, действат синергично, като по нехирургичен метод водят до редукция на мастната тъкан, дренират лимфата и стягат кожата.


Trilipo RF

Радиочестотните вълни имат термогенен ефект в дерма, хиподерма и подкожна мастна тъкан. В последната това води до засилване на естествения метаболизъм и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство. В дермата, от друга страна,  затоплянето от радиочестотната енергия води до повишена активация на фибробластите и от там до неоколагенеза. Повишеният метаболизъм в дермата допринася и до приближаване на колагеновите нишки една до друга, което моментално и дългосрочно стяга и изглажда кожата.


Trilipo DMA

Динамичната мускулна стимулация предизвиква контракции на подлежащата мускулатура, като я повдига и избутва мастната клетка към повърхността. Резултатът от едновременния външен (от апаратния накрайник) и вътрешен (от мускула) натиск е отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.


Какво да очаквам от Maximus TriLipo™?

- локализирано намаляване на мастната тъкан
- дълготрайно намаляване обиколките на третираните зони
- локализирано намаляване на целулит
- тонизиране на мускулите
- стягане на отпусната кожа
- изглаждане на фини бръчки и линии
- очертаване на лицевия контур


Продължителност и честота на процедурите с Maximus TriLipo™

Продължителността на единичната процедура зависи от обема и големината на съответната зона, като тя може да бъде от 10 до 50 мин/зона.  
За максимален и дълготраен резултат се препоръчват между 4 и 6 броя процедури.
Приложението им е веднъж седмично, съответно в продължение на 4-6 седмици.


Противопоказания

- бременност и кърмене

- метални импланти в тялото, вкл. пейсмейкър
- варикозна болест, вкл. флеботромбоза
- тежка артериална хипертония
- хронична сърдечна недостатъчност
- тежки нарушения на лимфообращението
- онкологични заболявания
- активна инфекция в третираната област


Ефективността и безопасността на Maximus TriLipo™ са доказани в клинични условия и не представляват дискомфорт за пациента, нямат възстановителен период и не нарушават ежедневната му рутина. Подходящи са за всеки тип кожа. Не са регистрирани нежелани странични реакции при здрави пациенти.Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта.

Абонирай се

Абонирайте се за информационния ни бюлетин и вземете специална ОТСТЪПКА при първото си посещение при нас.