fbpx

Visia

Visia – Визия е модерният подход в Естетичната дерматология – 3D анализ на кожата за първи път в Пловдив, в медицински център АГЛЕЯ ДЕРМА!

Какво представлява Visia?

VISIA /Визия/ е последно поколение спектрофотометрична система за анализ и консултация за медико-естетична грижа на кожата, с други думи, анализ на състоянието на кожата. Ротационният модул на апарата заснема ляв, десен и анфас 3D изглед на лицето, използвайки UV светкавица и филтри, за да анализира състоянието на повърхностния слой на кожата с подлежащите й структури. Базата от данни се обработва и представя както графично, така и в проценти, което позволява определени характеристики на кожата Ви да се оценят визуално и математически.

Как работи Visia?

Функцията IntelliFlash® предоставя детайлна информация за степента на фотоувреда на кожата, включително и имунофлуоресцентен анализ на порфирините по повърхността й. Благодарение на високоразделителната способност на апарата се улавят пигменти с различен интензитет и цвят, като това помага в диагностицирането на съдови звезди, хиперпигментации, възпалителни лезии и други особености по кожата.

Анализ на кожата с Visia

Уникалната технология за анализ на кожата с VISIA визуализира състоянието на кожата, като изобразява процентно:

  • Линии и бръчки с различна дълбочина
  • Дълбоки и повърхностни пигментации
  • Разширени пори
  • Кръвоносни съдове
  • Неравномерности в текстурата на кожата
  • Порфирини

VISIA

VISIA /Визия/ автоматично определя фототипа на Вашата кожа и използвайки най-голямата база данни в света, класифицира по-горе изброените показатели спрямо други пациенти от същия фототип и възраст.

От една страна апаратът симулира физиологичния процес на стареене, за да покаже прогреса на пигментациите и бръчките в следващите 5-7 години. А от друга страна изобразява и резултата, който бихте постигнали, ако предприемете навременни и адекватни грижи за кожата си.

С помощта на VISIA /Визия/ Вашият терапевт ще Ви изготви индивидуални препоръки за необходимата грижа за кожата и ще Ви ги предостави в писмен вариант заедно с резултатите от анализа.


 За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

 

"Изключително високо ниво на обслужване"

Tanya Zhivkova

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта.

Абонирай се

Абонирайте се за информационния ни бюлетин и вземете специална ОТСТЪПКА при първото си посещение при нас.