fbpx

Подмладяваща терапия с ДНК от сьомга

Група учени от универистета в Бингхамтън (Америка), начело с биомедицинския инженер Гай Джърман, откриват забележителен факт: препарат от ДНК на сьомга задържа почти 90% от вредното УВ-лъчение, което означава, че такъв продукт би бил перфектната слънцезащита. Те продължават своите проучвания и установяват, че освен че има слънцезащитен ефект, екстрактът от хайвер на ДНК от сьомга, инжектиран в дермата намалява трансепидермалната загуба на вода и поддържа оптимален воден баланс в кожата. Тези открития са последвани и от други, потвърждаващи непоклатимото място на екстракта от ДНК от сьомга в анти-ейдж медицината.

Какво представлява мезолифтингът с ДНК от сьомга?

Това е нов, модерен метод в естетичната дерматология, с който забавяме фотоиндуцираното стареене на кожата и подобряваме нейния хидробаланс. Като полинуклеотид, ДНК молекулата поддържа и стабилизира колагенова мрежа в дермата стегната и гладка. Това придава по-млад вид на кожата, изглажда видимите бръчки и очертава лицевия контур.

Как се прилага и има ли странични ефекти?

Процедурата се прилага по метода на класическата мезотерапия, с инжекционни микроубождания. Преди процедурата с цел обезболяване се нанася крем-анестетик върху зоната, която ще се третира. Възможно е след процедурата да имате зачервявания по лицето, както и леки синини от микроубожданията, които обаче отшумяват в минимален срок.

Колко процедури са необходими?

Препоръчително е да се направят от 1 до 5 процедури в срок от 1 до 3 седмици.
Възможно е мезотерапията с ДНК от сьомга да бъде комбинирана с мезотерапия с хиалуронова киселина. Двата продукта имат синергичен ефект.

Мезолифтинг с ДНК от сьомга

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта.

Абонирай се

Абонирайте се за информационния ни бюлетин и вземете специална ОТСТЪПКА при първото си посещение при нас.