fbpx

Радиочестотен лифтинг на лице, шия, деколте

Благодарение на своята уникална комбинация от две иновативни техники –  комбинирана радиочестотна енергия и пулсираща мускулна стимулация, Maximus TriLipo™ е ненадминат в нехирургичния лифтинг на лице, шия и деколте!

Как действа?

Комбинираната радиочестотна енергия (Trilipo RF) и пулсиращата мускулна стимулация (Trilipo DMA) действат синергично по следните механизми:

Trilipo RF

Радиочестотните вълни имат термогенен ефект в дерма, хиподерма и подкожна мастна тъкан. В последната това води до засилване на естествения метаболизъм и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство. В дермата, от друга страна,  затоплянето от радиочестотната енергия води до повишена активация на фибробластите и от там до неоколагенеза. Повишеният метаболизъм в дермата допринася и до приближаване на колагеновите нишки една до друга, което моментално и дългосрочно стяга и изглажда кожата.

Trilipo DMA

Динамичната мускулна стимулация предизвиква контракции на подлежащата мускулатура, като я повдига и избутва мастната клетка към повърхността. Резултатът от едновременния външен (от апаратния накрайник) и вътрешен (от мускула) натиск е отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.

Болезнена ли е процедурата и има ли странични ефекти?

Процедурата е безболезнена, като по време на самата процедура при повечето пациенти се усеща затопляне или пощипване на третираното място. А след нея - леко зачервяване, което отшумява в рамките на няколко часа.

Ефективността и безопасността на Maximus TriLipo™ са доказани в клинични условия и не представляват дискомфорт за пациента, нямат възстановителен период и не нарушават ежедневната му рутина. Подходящи са за всеки тип кожа. Не са регистрирани нежелани странични реакции при здрави пациенти.

Противопоказания

- бременност и кърмене

- метални импланти

- активна инфекция в третираната област

Колко процедури са необходими?

Необходимият брой процедури за оптимален резултат е поне 4 процедури, извършени по една в 4 последователни седмици. След това, по желание на пациента, могат да бъдат направени поддържащи процедури в зависимост от индивидуалните нужди.

 

радиочестотен лифтинг


За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050 

Радиочестотният лифтинг с Maximus Trilipo на зона лице е на редовна цена 140 лв. Пакетни цени и месечни оферти може видите в нашата ценова листа.

 

"Професионално обслужване и невероятни резултати. Силно препоръчвам AGLEA DERMA!"

Таниша Стоянова

 
 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта.

Абонирай се

Абонирайте се за информационния ни бюлетин и вземете специална ОТСТЪПКА при първото си посещение при нас.