fbpx

Интимно подмладяване и стесняване

femtouch

Лазерното Вагинално Подмладяване е изключително ефективна процедура за стягане на вагиналните мускули. При нея се подсилват и се намаляват, както вътрешният диаметър на вагината, така и външният й размер. Също така се подсилва и перинеума - мускулът между влагалището и ануса.

Лазерното Вагинално Подмладяване използва същата ефективно доказана технология, която се използва и при лазерното подмладяване на нежната кожа на лицето. При нея сноп от множество микроскопични лазерни микро лъчи проникват в кожата, с различна дълбочина, образувайки микро мрежа. В резултат на това в организма се активира напълно естествен механизъм за възстановяване на тъканите и се стимулира повишеното образуване на нов колаген, което води до регенерирането на нормалната вагинална тъкан.

Процедурата е подходяща, както за жени, които са раждали и търсят решение за стягане на мускулатурата на влагалището, така и за жени, които не са раждали, но желаят да променят визията и да подобрят качеството на сексуалния си живот. Особено при жени в по-зряла възраст, след 40 години, производството на естроген е намалено, което води до загуба на колаген и вагината губи своята естествена еластичност, отслабват мускулните стени, намалява се кръвоснабдяването. Това води до болезнен полов акт, усещане на сухота - намаляване на вагиналния секрет, парене, сърбеж, вагинално разхлабване. Това може да окаже неприятно влияние върху качеството на живот, както и да повлияе стресово върху интимните взаимоотношения.

Предимствата на Лазерното Вагинално Подмладяване са, че е неинвазивна, кратка, безопасна и безболезнена процедура, неизискваща клиничен престой. Подходяща е за почти всички жени и води до дълготрайни резултати и удовлетворение.

AcuPulse™ FemTouch на LUMENIS е най-надеждното решение за лазерно подмладяване в света на вагиналната естетика, благодарение на което процедурата е изключително ефективна и бърза (сесията не отнема повече от 15-30 минути, което позволява да се осъществи дори в обедната почивка).

Дискомфортът на пациента е сведен до минимум, а усещането е единствено на леко затопляне. По-малко от 5% от пациентите съобщават за лек дискомфорт след процедурата, който отшумява в рамките на следващите 1 - 3 дни.

При повечето пациенти подобрението настъпва още след първата процедура, но оптимални резултати се достигат след 3 процедури в разстояние на 4 - 6 седмици.

В първите 3 - 4 дни е необходимо да се избягва сексуална активност.

Лазерното Вагинално Подмладяване може да се комбинира и с лабиопластика, за да се постигне максимална удовлетвореност при пациенти, които желаят да променят размера, формата или имат асиметрия на лабиите.


 

За предварително записване за консултация, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050 

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта.

Абонирай се

Абонирайте се за информационния ни бюлетин и вземете специална ОТСТЪПКА при първото си посещение при нас.