LUMENIS Acupulse CO2 Laser

Медицински център Aglea Derma работи с апарати от най-високо ниво.

LUMENIS Acupulse CO2 Laser

AcuPulse™ Аblative CO2 Fractional laser

LUMENIS Acupulse CO2 Laser
AcuPulse™ фракционен CO2 аблативен лазер е подходящ за извършване на неоперативен рисърфисинг, при който се изпарява горният мъртъв слой на кожата и се въздейства върху колагеновите и еластични влакна в подлежащата дерма. Лазерната енергия активира фибробластите, които са отговорни за произвеждането на нов колаген. Постига се пълно ремоделиране на лицето, като се стимулира клетъчното делене и се подобрява кръвообращението на кожата.

Показания:

фотоувредена и състарена кожа
повърхностни и дълбоки бръчки
белези (от акне, хирургични, травматични, атрофични и др.)
пигментции от различно естество
разширени пори и други неравномерностни по кожния релеф
стрии и келоиди
Процедурата се извършва задължително през есенно-зимния сезон с период на възстановяване около 1 седмица. Прилагат се средно 3 процедури на сезон през интервал от 30 – 40 дни между отделните манипулации. Освен гореизброените показания, друго есенциално приложение на AcuPulse™ е при аблативното oтстраняване на образувания по кожата (ксантелазми, брадавици, кондиломи, папиломи, фиброми и др.)

AcuPulse™ FemTouch – 360° решение за женското здраве
Водещи експерти в сферата на гинекологията създадоха иновативна CO2 лазерна технология за лечение на вагинална релаксация и уретрална инконтиненция. Femtouch™ стимулира синтеза на нов колаген във вагиналната лигавица, възстановявайки нейната еластичност, функция и сетивност. Обикновено са необходими само от 2 до 4 кратки извънболнични процедури, докато се постигне желания резултат.

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  10:00 - 19:00
 • Вторник
  10:00 - 19:00
 • Сряда
  10:00 - 19:00
 • Четвъртък
  10:00 - 19:00
 • Петък
  10:00 - 19:00
 • Събота
  10:00 - 17:00
 • Неделя
  Почивен ден

Контакти: