Pollogen MAXIMUS

Медицински център Aglea Derma работи с апарати от най-високо ниво.

Pollogen MAXIMUS

Какво представлява и как действа Maximus TriLipo™?

POLLOGEN MAXIMUS
Технологията Maximus TriLipo™ на Pollogen е съчетание от две различни технологии с обща цел в един апарат: концентрирана радиочестотна енергия (Trilipo RF) и динамична мускулна стимулация (Trilipo DMA). Тези две технологии, вградени в апаратния накрайник, действат синергично, като по нехирургичен метод водят до редукция на мастната тъкан, дренират лимфата и стягат кожата.

Trilipo RF

Радиочестотните вълни имат термогенен ефект в дерма, хиподерма и подкожна мастна тъкан. В последната това води до засилване на естествения метаболизъм и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство. В дермата, от друга страна, затоплянето от радиочестотната енергия води до повишена активация на фибробластите и от там до неоколагенеза. Повишеният метаболизъм в дермата допринася и до приближаване на колагеновите нишки една до друга, което моментално и дългосрочно стяга и изглажда кожата.

Trilipo DMA

Динамичната мускулна стимулация предизвиква контракции на подлежащата мускулатура, като я повдига и избутва мастната клетка към повърхността. Резултатът от едновременния външен (от апаратния накрайник) и вътрешен (от мускула) натиск е отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.

Какво да очаквам от Maximus TriLipo™?

– локализирано намаляване на мастната тъкан
– дълготрайно намаляване обиколките на третираните зони
– локализирано намаляване на целулит
– тонизиране на мускулите
– стягане на отпусната кожа
– изглаждане на фини бръчки и линии
– очертаване на лицевия контур

Продължителност и честота на процедурите с Maximus TriLipo™

Продължителността на единичната процедура зависи от обема и големината на съответната зона, като тя може да бъде от 10 до 50 мин/зона.
За максимален и дълготраен резултат се препоръчват между 4 и 6 броя процедури.
Приложението им е веднъж седмично, съответно в продължение на 4-6 седмици.

Противопоказания

– бременност и кърмене
– метални импланти в тялото, вкл. пейсмейкър
– варикозна болест, вкл. флеботромбоза
– тежка артериална хипертония
– хронична сърдечна недостатъчност
– тежки нарушения на лимфообращението
– онкологични заболявания
– активна инфекция в третираната област

Ефективността и безопасността на Maximus TriLipo™ са доказани в клинични условия и не представляват дискомфорт за пациента, нямат възстановителен период и не нарушават ежедневната му рутина. Подходящи са за всеки тип кожа. Не са регистрирани нежелани странични реакции при здрави пациенти.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: