fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
Анализ и визуализация на кожата

Визия / VISIA / – модерният подход в Естетичната дерматология – за първи път в Пловдив, в медицински център АГЛЕЯ ДЕРМА!

Визия / VISIA / представлява последно поколение спектрофотометрична система за анализ и консултация за медико-естетична грижа на кожата. Ротационният модул на апарата заснема ляв, десен и анфас 3D изглед на лицето, използвайки UV светкавица и филтри, за да анализира състоянието на повърхностния слой на кожата с подлежащите й структури. Базата от данни се обработва и представя както графично, така и в проценти, което позволява определени характеристики на кожата Ви да се оценят визуално и математически.

Функцията IntelliFlash® предоставя детайлна информация за степента на фотоувреда на кожата, включително и имунофлуоресцентен анализ на порфирините по повърхността й. Благодарение на високоразделителната способност на апарата се улавят пигменти с различен интензитет и цвят, като това помага в диагностицирането на съдови звезди, хиперпигментации, възпалителни лезии и други особености по кожата.

Уникалната технология на VISIA  / Визия / визуализира състоянието на кожата, като изобразява процентно:

  • Линии и бръчки с различна дълбочина
  • Дълбоки и повърхностни пигментации
  • Разширени пори
  • Кръвоносни съдове
  • Неравномерности в текстурата на кожата
  • Порфирини
Анализ и визуализация на кожата

VISIA / Визия / автоматично определя  фототипа на Вашата кожа и използвайки най-голямата база данни в света, класифицира по-горе изброените показатели спрямо други пациенти от същия фототип и възраст.

От една страна апаратът симулира физиологичния процес на стареене, за да покаже прогреса на пигментациите и бръчките в следващите 5-7 години. А от друга страна изобразява и резултата, който бихте постигнали, ако предприемете навременни и адекватни грижи за кожата си.

С помощта на VISIA / Визия / Вашият терапевт ще Ви изготви индивидуални препоръки за необходимата грижа за кожата и ще Ви ги предостави в писмен вариант заедно с резултатите от анализа.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно анализа на кожата с VISIA /Визия/, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

Всеки понеделник, 3D анализът с VISIA е безплатенРедовната му цена e 25 лв. Месечни оферти може да видите в нашата ценовa листа.

“Внимание към всеки детайл, модерна апаратура, добри специалисти. Продължавайте в същия дух, аз останах много доволна!”

Jacqueline Stancheva