fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
OxyGeneo+

Защо “Грижа за кожата” с OxyGeneo?

Жизнените процеси в човешкия организъм не биха били възможни без наличието на кислород. Освен че е необходим за клетъчното дишане, той участва и в клетъчната репарация и регенерация. Именно поради тази причина е неделима част и от грижата за кожата, тя да бъде здрава и сияйна.Но как да наситим кожата си с този есенциален микроелемент. Отговорът е само един – “Грижа за кожата” с OxyGeneo+®

Какво представлява OxyGeneo+®?

За разлика от други технологии на пазара, OxyGeneo+ директно витализира кожата, защото съчетава в себе си 3 технологии, които се прилагат едновременно в една и съща процедура:

  • OxyGeneo® – нежна ексфолиация
  • OxyGeneo® Ultrasound  за инфузия с Neobright и Neorevive гел
  • OxyGeneo® Tripollar –  мултиполярна радиочестота

Как действа процедурата “Грижа за кожата” с OxyGeneo+®?

  • OxyGeneo® – нежна ексфолиация

Процедурата започва с повърхностна ексфолиация (механично почистване) на кожата, за да се отстрани роговия слой. Той е съставен от мъртви клетки и да се създаде терен за  последващата оксигенация на кожата.

Благодарение на своята формула, съдържаща сода бикарбонат и лимонена киселина, при контакт с гела, нанесен върху кожата, капсулата на апаратния накрайник отделя въглероден диоксид. Това стимулира повишено кръвоснабдяване на кожата с цел осигуряване на повече кислород. Той измества образувалия се върху епидермиса  въглероден диоксид.

В повърхностните кръвоносни съдове се получава замяна на въглороден диоксид с кислород. Първият се отстранява от организма за сметка на втория, който остава в дермата и насища съответната третирана зона.

  •  OxyGeneo® Ultrasound  за инфузия с Neobright и Neorevive гел

Повишеното кислородно насищане на кожата спомага действието на ултразвуковия накрайник на апарата. А именно инфузията на по-дълбоките кожни слоеве с NeoRevivе или NeoBright гел. Това са два различни вида гел, създадени за грижа за кожата и решаване на специфични естетични проблеми по нея.

NeoRevive гелът изглажда фини бръчки и линии, свива порите, освежава и изравнява тена на кожата, като й осигурява дълбока хидратация за дълъг период от време. Особено е подходящ при по-зряла кожа. Активните му съставки са хиалуронова киселина, ретинол и пептиди.

Хиалуроновата киселина и пептидите имат синергичен ефект и поддържат нормалния хидробаланс на кожата. Ретинолът от своя страна, е производен на витамин А и има ненадминат, клинично доказан анти-ейдж ефект.

NeoBright гелът е подходящ при фотоувредена и акнеична кожа с разширени пори. Отлично  просветлява тена, омекотява пигментациите и успокоява акнето.

Активните му съставки са азелаинова киселина, коджикова киселина и ретинол. Азелаиновата киселина има депигментиращ, антибактериален и противорозацеен ефект.  Коджиковата киселина спомага в борбата с пигментациите.

И двата гела са напълно безопасни. Те не нараняват кожата както други козметични манипулации. Гарантират дълготрайни резултати при адекватен и достатъчен брой извършени процедури (в зависимост от тежестта на кожния проблем).

  • OxyGeneo® Tripollar –  мултиполярна радиочестота

Мултиполярната радиочестота е “златен стандарт” в областта на Естетичната дерматология. Известен е още като най-добрия “нехирургичен лифтинг”.

Използва се за стягане на кожата, оформяне на лицевия контур, намаляване на бръчките и свиване на разширените пори. Когато се прилага продължително, радиочестотата стимулира производството на нов колаген в тъканите.

Грижа за кожата с OxyGeneo+

За кого е подходяща процедурата “Грижа за кожата” с OxyGeneo?

Подходящ е за всички типове кожа, като процедурите могат да бъдат прилагани целогодишно. Oxygeneo + може да се съчетае безпроблемно и с други естетични манипулации, като самостоятелен радиочестотен лифтинг, мезотерапия, плазмотерапия, ботулинов токсин, дермални филъри. Важно е да се отбележи, че с оглед  спазването на максимални хигиенни стандарти, всеки пациент се третира с индивидуални и еднократни консумативи.

Каква е продължителността на една процедура и през какъв интервал от време се извършват?

Единична процедурата “Грижа за кожата” Oxygeneo + 3 в 1  е с продължителност  30-40 минути, като се прилага веднъж седмично или през 10 дни. За максимален и дълготраен резултат се препоръчват от 4 до 6 манипулации в зависимост от индивидуалните нужди.

“Oxygeneo + перфектно отстранява повърхностния мъртъв слой на кожата, като я освежава в дълбочина  и я снабдява с необходимите за решаване на съответния  проблем активни съставки“

Dr. Ghislaine Beilin – Paris, Farnce

Грижа_за_кожата_с_OxyGeneo

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

Единична процедура Грижа за кожата с OxyGeneo®+ 3 в 1 на цяло лице е на цена 200 лв. Пакетни цени и месечни оферти може да видите в нашата ценова листа.

“Любезно и професионално отношение на целият екип. С последно поколение на апаратура.”

Tatyana Petrova