fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
Интимно подмладяване и стесняване Пловдив

Какво представлява Лазерното Вагинално Подмладяване?

Това е изключително ефективна процедура за стягане на вагиналните мускули. При нея се подсилват и се намаляват, както вътрешният диаметър на вагината, така и външният й размер. Също така се подсилва и перинеума – мускулът между влагалището и ануса.

Лазерното Вагинално Подмладяване използва същата ефективно доказана технология, която се използва и при лазерното подмладяване на нежната кожа на лицето. При нея сноп от множество микроскопични лазерни микро лъчи проникват в кожата, с различна дълбочина. Образуват микро мрежа. В резултат на това в организма се активира напълно естествен механизъм за възстановяване на тъканите и се стимулира повишеното образуване на нов колаген. Това води до регенерирането на нормалната вагинална тъкан.

За кого е подходящо Лазерното Вагинално Подмладяване?

Процедурата е подходяща, както за жени, които са раждали и търсят решение за стягане на мускулатурата на влагалището, така и за жени, които не са раждали, но желаят да променят визията и да подобрят качеството на сексуалния си живот.

Особено при жени в по-зряла възраст, след 40 години, производството на естроген е намалено. Поради липсата на колаген, вагината губи своята естествена еластичност, отслабват мускулните стени, намалява се кръвоснабдяването.

Това води до болезнен полов акт, усещане на сухота – намаляване на вагиналния секрет, парене, сърбеж, вагинално разхлабване. Това може да окаже неприятно влияние върху качеството на живот и да повлияе стресово върху интимните взаимоотношения.

Предимствата на Лазерното Вагинално Подмладяване са, че е неинвазивна, кратка, безопасна и безболезнена процедура. Не изисква клиничен престой. Подходяща е за почти всички жени и води до дълготрайни резултати и удовлетворение.

AcuPulse™ FemTouch на LUMENIS е най-надеждното решение за лазерно подмладяване в света на вагиналната естетика. Благодарение на което процедурата е изключително ефективна и бърза.

Каква е продължителността на процедурата?

Сесията не отнема повече от 15-30 минути, което позволява да се осъществи дори в обедната почивка.

Дискомфортът на пациента е сведен до минимум, а усещането е единствено на леко затопляне. По-малко от 5% от пациентите съобщават за лек дискомфорт след процедурата, който отшумява в рамките на следващите 1 – 3 дни.

При повечето пациенти подобрението настъпва още след първата процедура. Но оптимални резултати се достигат след 3 процедури в разстояние на 4 – 6 седмици.

В първите 3 – 4 дни е необходимо да се избягва сексуална активност.

Лазерното Вагинално Подмладяване може да се комбинира и с лабиопластика. Така се постига максимална удовлетвореност при пациенти, които желаят да променят размера, формата или имат асиметрия на лабиите.