fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
Teoxan

Teoxane – премиум грижа за кожата

Създаден през 2003 год, Teoxane  (Teosyal) е  бранд номер едно в Швейцария! Професионалните швейцарски козметични средства за премиум грижа за кожата на Teoxane се използват, както в професионални клиники и студиа за красота, така и в домашни условия. Производителят разполага със собствена лаборатория Teoxane, в която се разработва и тества козметиката им за лице.

Лабораторията на Teoxane е разработила и патентовала няколко козметични комплекси и формули, които не са в производство от конкурентите. Всички продукти на бранда са базирани на хиалуронова киселина и са допълнени с различни компоненти от растителен произход. Серия от продукти, насочени към борба с първите признаци на геронтологични промени в кожата (социалните, психологическите, когнитивните и биологическите аспекти на стареенето).

Продуктите за премиум грижа на Teoxane помагат за изсветляване и избистряне на кожата, борба с пигментните петна, гладките бръчки. Имат антиоксидантни свойства, облекчават дразненето, възпалението и успокояват кожата.

В момента козметиката Teoxane се продава в почти всички страни на света и е спечелила популярност сред стотици хиляди жени, които са готови да я препоръчат на други. В България марката е известна не толкова отдавна, колкото в останалите старини в Европа, но вече е получила признание и популярност, като премиум грижа за кожата.

Ключов фактор за успеха на премиум бранда Teoxane Laboratories е създаването на собствени отдели за Проучване & Развитие с цел предвиждане на тенденциите и създаване на уникални продукти.

Teoxane има собствена производствена база и контролира всички етапи на патентования производствен процес, с цел да осигури на специалистите висококачествен и чист продукт. Екипът от специалисти работи с най-висококвалифициран и сертифициран орган за контрол на качеството в Европа (BSI)-British Standards Institution.

Водени от идеята, че лицето е всичко друго, но не и статично, Teoxane създават RHA® Resilient Hyaluronic Acid (eластична хиалуронова киселина) иновативна и патентована технология, която предлага богато портфолио от продукти, с дермо-реструктуриращата формула. Тя съчетава 3 антиоксидантa, 8 аминокиселини, 2 минерала и витамин В6.

Всички съставки са естествено присъстващи в кожата. Те са антиалергични и действат в комбинация с НА (хиалуронова киселина), за да стимулират еластичността на кожата.

Teoxan (Teosyal)

Козметиката на Teoxane ( Teosyal ):

Teoxane Cosmeceuticals се утвърждава като иновативна линия – премиум грижата за кожата, която е в синхрон и допълва специализираните естетични процедури. Всичко това е благодарение на баланса между оптимална грижа за кожата и строга медицина,

  • Иновационни, мощни формули, разработени с цел да оптимизират действието на активните съставки
  • Не съдържат парабени и феноксиетанол
  •  Хипоалергенни
  •  Дерматологично тествани

За кого е подходяща премиум грижата на Teoxane ( Teosyal ) ?

Козметиката на Teoxane е подходяща както за по-млада, така и за по-зряла кожа. Изборът на продукт може да се определи от индивуално изготвен терапевтичен план от дерматолозите на Aglea Derma Beauty Clinic.

Награди и постижения на премиум бранда Teoxane ( Teosyal )

Престижната награда Allure Best of Beauty 2014 бе присъдена на лосион Teoxane Prime Solution за чувствителна кожа от Teosyal!

Лосионът съдържа уникален комплекс от активни съставки. Патентована технология на еластична хиалуронова киселина в комбинация с розова вода, подходяща за почистване на кожата на лицето и дори много чувствителна кожа около очите.

Още любопитни факти относно продуктите на премиум бранда Teoxane може да прочетете тук

Любопитно

Редакторите на списание “Allure” тестват нови продукти, изучават композициите, консултират се с експерти за активните съставки. Те правят списък на най-добрите продукти от 2014 г. В следните категории: красота-иновации, грим, мъжки продукти, инструменти, коса, аромати, лице и тяло. RHA ™ PRIME SOLUTION почистващ лосион от лабораторията Teoxane от актуализираната линия на козметичните продукти. Той е спечелил не само симпатиите на момичетата и жените с чувствителна кожа, но и получил заслужена награда, ставайки най-добър в номинацията си.