fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN

Лазерна епилация с LightSheer Desire е вече в Пловдив

Лазерна епилация  в Пловдив – Aglea Derma Пловдив

Lumenis LightSheer® – лидерът в света на лазерната епилация, е вече в Пловдив!

Защо лазерна епилация с LightSheer® DESIRE?

Защото LightSheer® DESIRE е последна технология диоден лазер, който съчетава в себе си две иновации. Това са вакуум накрайник  (Vacuum Assisted High-Speed Integrated Technology HIT ™)  и ChillTip™ Technology със студен накрайник за постоянно охлаждане преди и по време на процедурата. Диодният лазер отдавна се утвърди като  „златен стандарт” при лазерната епилация.  А сега Lumenis, като един от лидерите в света на лазерните системи, го поднася в най-усъвършенствания му вариант: – LightSheer® DESIRE.

лазерна епилация

Как работи LightSheer®? – Лазерна епилация

LightSheer® е диоден лазер с дължина на вълната 805 nm, което го прави чувствителен при третиране както на тъмни, така и на по-светли косми. Вакуум накрайникът съвсем нежно захваща кожната повърхност, което довежда до максимално близък контакт на космените фоликули с източника на енергия.

Меланинът е пигментът, който придава цвят на кожата и космите. Той става по-достъпен за лазерния лъч и поглъща енергията по-добре, без да се уврежда епидермисът. Тъй като кръвоносните съдове се притискат, пигментът в косъма остава единствената прицелна структура за лазера.

Лазерна епилация

От друга страна, лазерната епилация с ChillTip™  накрайникът охлажда кожата през цялото време и намалява субективното усещане за болка.

Лазерна епилация 2

Охлаждане на третираната зона преди и по време на процедурата.

Лазерна епилация 3

Кожната повърхност е леко компресирана. Лазерният сноп директно унищожава прицелния космен фоликул.

Каква е продължителността на процедурата?

Продължителността на процедурата (лазерна епилация) варира в зависимост от големината на третираната зона (от 10 мин. за малки до 40-50 мин. за големи зони.)

Колко броя процедури са необходими за оптимален резултат?

Необходимият брой процедури за оптимален резултат е между 4 и 6 бр.

Важно условие за изпълнение на процедурата (лазерната епилация) е космите в третираната зона да не са били изскубвани от корен през последните 2 седмици. Също  да бъдат избръснати 1 ден преди манипулацията.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

“Професионално обслужване и внимание към клиента!”

Marinela Nikolova Stankova