fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN

Какво представляват капилярите?

Изявените капиляри са разширени кръвоносни съдове точно под повърхността на кожата, най-вече в зоните около носа, бузите и брадичката.

Почти всеки може да страда от този проблем в един или друг момент, но хората със светла кожа са по-склонни към това.

Какви могат да бъдат причините за поява на капиляри?

Капилярите всъщност могат да се проявят от външно смущение по кожата, като увреждане  под въздействието на UV лъчи, екстремни температурни промени, прекомерна употреба на алкохол или тютюнопушене, различни заболявания, медикаменти, както и в следствие на травма.

Какво е розацея?

Розацея е заболяване, засягащо предимно кожата на лицето, характеризиращо се със зачервяване, разширени капиляри.  И още поява на папули, а в по-тежки форми и неестетично задебеляване на кожата в определени зони. Като едно хронично заболяване розацеята следва да бъде третирана продължително време.

Какво решение за лечението на капиляри и розацея предлагат дерматолозите на Aglea Derma?

Клиниката ни разполага с най-съвременни методи за отстраняване на повърхностните разширени кръвоносни съдове по лицето и тялото – лазерно премахване на измененията.

За Lumenis М22

Платформата е известна като магическата пръчка в дерматологията и безспорен лидер в света на лазерните технологии, е нашето решение на този естетичен проблем.

Най-усъвършенстваният „златен стандарт“ поради своята висока ефективност, безопасност и широк спектър на приложение.

Благодарение на различните филтри и многобройни възможности за настройка на параметрите третираме кожата според нейните специфични нужди.

Най-доброто проникване до съдовете на кожата осигурява Nd: YAG модулът – специализиран за премахване на разширени вени по краката с размер около 2 мм, паякообразни вени, пунктиформени и винени (вродени) хемангиоми.

Колко процедури са необходими за напълното отстарняване на капиляри или розацея?

Ефектът от процедурата за малките и единични съдове е видим веднага, а по-големите и мрежовидни съдове се нуждаят от няколко процедури.

Предлагаме Ви консултация с наш дерматолог, на която ще Ви бъде изготвен индивидуален терапевтичен план спрямо нуждите на Вашата кожа.

Лечение на капиляри и розацея

Лечение на капиляри и розацея Пловдив