fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
Неволно изпускане на урина Пловдив

Неволното изпускане на урина е състояние, при което поради неспособност да се контролира пикочния мехур, се изпуска количество урина, което може да е от няколко капки до изпразване на мехура.

Може да се появи във всяка възраст, но е по-характерно за по-зряла такава, както и при жени след нормално раждане, поради отслабена мускулатура в малкия таз. В по-млада възраст, то се компенсира от организма чрез други механизми и неволното изтичане на урина се появява значително по-късно.

Уринарната инконтиненция се случва най-често при смях, кихане, кашляне, физическа дейност и др.

Среща се често, при повече от 1/3 от жените, но по разбираеми причини повечето засегнати премълчават състоянието си. Те се самоизолират, губят самочувствие и желание за общуване, изпадат в депресивни състояния. Това може да окаже неприятно влияние върху качеството на живот, както и да повлияе стресиращо върху интимните взаимоотношения.

Добре е да се знае, че взависимост от причините и степента на проявление инконтиненцията може да бъде лекувана. Вече има разработени модерни, минимално инвазивни методи, които гарантират подобрение при около и над 90% от пациентите.

AcuPulse™ FemTouch на LUMENIS е най-надеждното решение за лазерно лечение на инконтиненция. Мощната фракционирана лазерна енергия активира напълно естествен механизъм за възстановяване на тъканите и стимулира повишеното образуване на нов колаген, което води до стягането и възстановяването на вагиналните мускули.

 За предварително записване за консултация, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050