fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN

Премахване на  белези и стрии 

Процедурата за премахване на белези и стрии е една от най-нашумелите и желани в последните години.

Като най-голям орган на човешкото тялото, кожата има забележителната способност при необходимост да се свива и разширява. Когато това се случва  твърде бързо, някои от колагеновите влакна могат да се повредят и това да доведе до  появата на стрии. Те могат да засегнат хора от почти всички възрасти и с всякакъв тип кожа.

До 90% от жените получават стрии по време на бременност. С течение на времето те избледняват до бял или сребрист цвят. Веднъж появили се, обаче те повлияват негативно върху самочувствието ни.

Лечение на белези и стрии Пловдив

Какво представляват белезите и стриите?

Като най-голем орган на човешкото тялото, кожата има забележителната способност при необходимост да се свива и разширява. Когато това се случва  твърде бързо, някои от колагеновите влакна могат да се повредят и това да доведе до  появата на стрии.

Те могат да засегнат хора от почти всички възрасти и с всякакъв тип кожа. До 90% от жените получават стрии по време на бременност. С течение на времето те избледняват до бял или сребрист цвят. Веднъж появили се, обаче те повлияват негативно върху самочувствието ни.

Лечение на белези и стрии Пловдив

Белезите по кожата пазят спомена от различни събития и заболявания – механични и термични травми, акне, келоиди, хирургични интервенции и др. Но външният вид е от изключителна важност за самочувствието ни.  Точно поради тази причина, е необходимо да се „разделим“ с тези несъвършенства, като ги премахнем.

Каква е процедурата за премахване на белези и стрии?

Преди да се пристъпи към процедура отстраняване на белези или стрии, Ви препоръчваме консултация с нашите дерматолози. Те ще изготвят индивидуален терапевтичен план за справяне с проблема. Дерматолозите на Aglea Derma Beauty Team предлагат иновативно и ефикасно решение за премахване на белези и стрии по кожата.

Клиниката разполага с модерна и качествена апаратура за третиране на белези и стрии – лазертерапията с Lumenis M22 и AcuPulse CO2 е един от тях. Импулсите от лазерното лъчение разрушават увредената тъкан в областта на белега и стриите и стимулират образуването на нови колагенови и еластични структури, като по този начин се работи за отстраняването им.

Освен това метод на избор на третиране е радиочестотният апарат Maximus Trilipo, който стяга кожата и редуцира размера на стриите. Самата процедура не е болезнена, тъй като непосредствено преди нея се поставя крем анестетик. С него пациентът престоява в рамките на 30 мин. Не е изключено, обаче да се почувства лек дискомфорт, който може да бъде изразен в парене.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050