fbpx
Премахване на бенки, брадавици, кондиломи и др. Пловдив

Разберете как може да премахнете нежеланите доброкачествени кожни образувания, като бенки, брадавици, кондиломи, хемангиоми, фиброми, ксантелазми и др.

Доста често ние самите не можем да преценим статуса на дадено образувание по кожата. Схващането, че е по-добре да не се пипа, вече е остаряло. В много от случаите дори е препоръчително брадавиците, кондиломите и др. да бъдат премахнати. За да разберем това обаче, консултацията с професионалист е задължителна.

Преди всяка процедура най-важното е да се извърши детайлен дерматологичен преглед. След като нашите дерматолози констатират, че нежеланите образувания са доброкачествени, може да се премине към процедура по отстраняването им.

Процедурата се извършва със специализирана техника – AcuPulse CO2 аблативен лазер. Той е проверената класика и най-добрата алтернатива в премахването на бенки, брадавици, кондиломи, хемангиоми, фиброми, ксантелазми и др.

Болезнено ли е?

Този метод е бърз и почти безболезнен, при който се изпарява съответната кожна лезия. В зависимост от вида се използва различна технология. Използва се локална анестезия, като при необходимост може да бъде и инжекционна.

Възстановителен период

Той е кратък. След процедура се образува малка раничка, която заздравява до 7 дни.

Ако се колебаете дали е възможно отстраняването на дадено образувание, заповядайте на безплатна консултация, на която ще бъде отговорено на всичките си въпроси.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050