fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
радиочестотен лифтинг

Радиочестотен лифтинг на лице, шия, деколте

Не само лифтинг на лице

Радиочестотен лифтинг с  Maximus TriLipo™   –  ненадминат нехирургичен лифтинг на лице, шия и деколте, благодарение на своята уникална комбинация от две иновативни техники –  комбинирана радиочестотна енергия и пулсираща мускулна стимулация.

Как действа радиочестотният лифтинг с Maximus Trilipo?

Комбинираната радиочестотна енергия (Trilipo RF) и пулсиращата мускулна стимулация (Trilipo DMA) действат синергично по следните механизми:

Trilipo RF

Радиочестотните вълни имат термогенен ефект в дерма, хиподерма и подкожна мастна тъкан. В последната това води до засилване на естествения метаболизъм и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство.

В дермата, от друга страна,  затоплянето от радиочестотната енергия води до повишена активация на фибробластите и от там до неоколагенеза. Повишеният метаболизъм в дермата допринася и до приближаване на колагеновите нишки една до друга, което моментално и дългосрочно стяга и изглажда кожата.

Trilipo DMA

Динамичната мускулна стимулация предизвиква контракции на подлежащата мускулатура, като я повдига и избутва мастната клетка към повърхността. Резултатът от едновременния външен (от апаратния накрайник) и вътрешен (от мускула) натиск е отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.

Болезнен ли е радиочестотният лифтинг и има ли странични ефекти?

Процедурата е безболезнена, като по време на самата процедура при повечето пациенти се усеща затопляне или пощипване на третираното място. А след нея – леко зачервяване, което отшумява в рамките на няколко часа.

За кого е подходящ радиочестотният лифтинг?

Ефективността и безопасността на Maximus TriLipo™ са доказани в клинични условия и не представляват дискомфорт за пациента, нямат възстановителен период и не нарушават ежедневната му рутина. Неоперативният радиочестотен лифтинг е подходящи са за всеки тип кожа. Не са регистрирани нежелани странични реакции при здрави пациенти.

Противопоказания

Непосредствено  преди процедура, дерматолог ще ви запознае подробно с противопоказанията при радиочестотния лифтинг:

  • бременност и кърмене
  • метални импланти
  • активна инфекция в третираната област

Колко процедури радиочестотен лифтинг с Maximus Trilipo са необходими?

Необходимият брой процедури неоперативен лифтинг за оптимален резултат е поне 4 процедури. Препоръчително е да се извършват по една в 4 последователни седмици. След това, по желание на пациента, могат да бъдат направени поддържащи процедури в зависимост от индивидуалните нужди.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

Радиочестотният лифтинг с Maximus Trilipo на зона лице е на редовна цена 140 лв. Пакетни цени и месечни оферти може видите в нашата ценова листа.

“Професионално обслужване и невероятни резултати. Силно препоръчвам AGLEA DERMA!”

Таниша Стоянова