fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN

Какво представлява уголемяването на гърдите?

Жените с малък бюст могат да увеличат своята гръдна обиколка чрез оперативно поставяне на импланти. Имплантите могат да се прилагат и при жени с увисване на бюстта, в резулат на бременност, кърмене, отслабване, възраст и др.

Най-лесно и най-бързо се осъществява естетично коригиране на бюста, чрез силиконови гръдни импланти. Нашият хирург д-р Ерджан Джихандиде прилага система за много точен избор на импланти, след индивидуална консултация с всеки пациент. Имплантите могат да бъдат различни по размер – малки, средни, големи, по форма – кръгли, анатомични, по повърхност – гладка и неравна, по начин на поставяне – подмускулно, надмускулно. Размерът се коригира по желание, а всички импланти за гърди се произвеждат в красива форма, така че винаги се получава добър резултат, който продължава през целия живот.

Силиконовите импланти осигуряват красив и естествено изглеждащ вид на бюстта.

Уголемяване и намаляване на гърди Пловдив

Може ли да се кърми след коригиране на бюстта?

Няма причина нито една жена с гръдни импланти да не може да кърми своето дете. Функцията на млечната жлеза е напълно запазена и кърменето е напълно безопасно, както за майката, така и за детето.

Какво представлява оперативното намаляване на бюста?

Прекомерното развитие на гръдната тъкан, а също и след бременност и затлъстяване води не само до естетически, но и до медицински проблеми. В това състояние, наречено хипертрофия, или макромастия, се извършва операция за редукция на гърдата. Прекомерно големият бюст причинява гръбначни изкривявания, хронична болка в гърба и психосоциални проблеми.

По тези и други медицински причини жените се подлагат на операция за намаляване на бюста. Тя се състои в премахване на тъкан и кожа по различни методи, без да бъде засегната цялостта на млечната жлеза. В резултат от операцията се получава по-малък, стегнат и естетично издържан бюст.