fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
Д-р Константин Ставров

Д-р Константин Ставров

Специалист

Лекар

Д-р Константин Ставров завършва Медицински Университет София през 2017 година, като още по време на следването си избира да се посвети на дерматологията и естетичната медицина. Веднага след това започва работа в отделението по кожни и венерически болести към Медицински институт на МВР.

По пътя на усъвършенстването си участва в множество курсове и конгреси в България и чужбина, благодарение на което има възможност да се учи от най-добрите тренери в света. В практиката си той прилага свой собствен алгоритъм за анализ на лицевите особености и техники, които акцентират върху естествената красота. В основата му лежат оценка на анатомичните особености на костната, мускулната и мастната тъкани, които са динамично изменящи се с течение на годините. За да постигне желания хармоничен външен вид при всеки пациент, д-р Ставров комбинира продукти с различен механизъм на действие.

Д-р Константин Ставров притежава сертификати за работа с хиалуронови филъри, ботулинов токсин, тъканно-стимулиращи филъри, мезотерапии, химични пилинги.

Д-р Константин Ставров е тренер за България на апарата за високоинтензивен фокусиран ултразвук Doublo S®, който е сред водещите в световен мащаб за извършване на неоперативен лифтинг.