Интимна естетика

Уринарна инконтиненция/Неволно изпускане на урина/

Неволното изпускане на урина е състояние, при което поради неспособност да се контролира пикочния мехур се изпуска количество урина, което може да е от няколко капки до изпразване на мехура. Може да се появи във всяка възраст, но е по-характерно за по-зряла възраст, както и при жени след нормално раждане, поради отслабена мускулатура в малкия таз . В по-млада възраст то се компенсира от организма чрез други механизми и неволното изтичане на урина се появява значително по-късно.

 

Уринарната инконтиненция се случва най-често при смях, кихане, кашляне, физическа дейност и др. Среща се често, при повече от 1/3 от жениете, но по разбираеми причини повечето засегнати премълчават състоянието си. Те се самоизолират, губят самочувствие и желание за общуване, изпадат в депресивни състояния.  Това може да окаже неприятно влияние върху качеството на живот, както и да повлияе стресиращо върху интимните взаимоотношения.

 

Добре е да се знае, че в зависимост от причините и степента на проявление инконтинецията може да бъде лекувана. Вече има разработени модерни, минимално инвазивни методи, които гарантират подобрение при около и над 90% от пациентите.


AcuPulse™ FemTouch на LUMENIS е най-надеждното решение за лазерно лечение на инконтиненция. Мощната фракционирана лазерна енергия активира напълно естествен механизъм за възстановяване на тъканите и стимулира повишеното образуване на нов колаген, което води до стягането и възстановяването на вагиналните мускули.  

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: