LUMENIS M22 Multi platform Laser

Медицински център Aglea Aesthetic Clinics работи с апарати от най-високо ниво.

LUMENIS M22 – това е всичко, от което се нуждаете!

LUMENIS M22 Multi platform Laser
Mногофункционална лазерна система, третираща около 30 дерматологични показания с отлични резултати, Ви приветства в АГЛЕЯ ДЕРМА. Платформа, създадена от Lumenis – безспорен лидер в света на лазерните технологии, съчетаваща 4 модула – IPL, Multi-spot Nd:YAG, Q-Switched Nd:YAG и Resur FX.

IPL (515-1200nm) – най-усъвършенстваният „златен стандарт“ за фотоподмладяване поради своята висока ефективност, безопасност и широк спектър на приложение. Благодарение на различните филтри и многобройни възможности за настройка на параметрите третираме кожата според нейните специфични нужди.
Спектърът на действие на уникалната патентована Optimal Pulse Technology на Lumenis обхваща:

Nd:YAG (Multi Spot)

Лазерната технология се основава на теорията на селективната фототермолиза, според която светлинната енергия, попаднала в тъканите се поглъща от т.нар. “хромофори“ – хемоглобин, меланин и др. Енергията се трансформира в топлина, разрушаваща прицелните тъкани, съдържащи хемоглобин. Най-добро проникване до съдовете на кожата осигурява Nd:YAG лазерното лъчение – специализиран за премахване на разширени вени по краката с размер около 2 мм, паякообразни вени, пунктиформени, винени (вродени) хемангиоми и пигментни петна. Ефектът от процедурата за малките и единични съдове е видим веднага, а по-големите и мрежовидни съдове се нуждаят от няколко процедури.

Показания:

Nd:YAG (Q-Switched)

Татуировките представляват изкуствено въведени пигменти в кожата. Q-Switched e високо ефективен за отстраняване на тъмни татуировки и най-безопасен за кожата. Използва контролирана хомогенна енергия с намален риск за нежелани реакции и усложнения за пациента. Възможностите за различни размери на накрайника осигуряват идеалните параметри за премахване на тъмни татуси /черни, кафяви, тъмносини/. Оцветителите поглъщат импулсите по-силно от другите елементи в кожата. Лазерната енергия разбива пигмента на микроскопични частици, които за няколко седмици се елиминират от организма чрез клетките на имунната система. Необходими са няколко сесии за пълно отстраняване на татуса през интервал от 4-6 седмици. Броят им зависи от качеството на пигмента, дълбочината и плътността му в кожата. Процедурата се извършва с локална анестезия; след обработката на мястото има оток и зачервяване, които отшумяват в рамките на няколко дни.

Resur FX (1565nm)

Представлява последно поколение неаблативна, фракционирана лазерна технология с изключителни възможности за възстановяване и подмладяване на кожата. Resur FX използва скенер със стотици комбинации от форма, плътност и размер на накрайника, осигуряващи eфикасно третиране на всеки проблем. При неаблативното лазерно подмладяване насоченият лазерен лъч въздейства само върху увредената тъкан, без да засяга здравата кожа. По този начин постигаме максимален резултат при минимално време за възстановяване. Прилага се за третиране на белези от акне, атрофични и хирургични белези, повърхностни и дълбоки бръчки, уеднаквяване на неравномерен тен. Resur FX е и от най-ефикасните съвременни технологии за коригиране на стрии от различно естество. Посочените процедури се извършват от 3 до 5 броя през интервал от 4-5 седмици.

Показания:

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: