LUMENIS LIGHT SHEER

Lumenis LightSheer® – лидерът в света на лазерната епилация, е вече в Пловдив!

Защо LightSheer® DESIRE?

Защото LightSheer® DESIRE е последна технология диоден лазер, който съчетава в себе си две иновации – вакуум накрайник (Vacuum Assisted High-Speed Integrated Technology HIT ™) и ChillTip™ Technology със студен накрайник за постоянно охлаждане преди и по време на процедурата.

Диодният лазер отдавна се утвърди като „златен стандарт” при лазерната епилация, а сега Lumenis, като един от лидерите в света на лазерните системи, го поднася в най-усъвършенствания му вариант – LightSheer® DESIRE.

Как работи?

LightSheer® е диоден лазер с дължина на вълната 805 nm, което го прави чувствителен при третиране както на тъмни, така и на по-светли косми. Вакуум накрайникът съвсем нежно захваща кожната повърхност, което довежда до максимално близък контакт на космените фоликули с източника на енергия.

Меланинът (пигментът, който придава цвят на кожата и космите) става по-достъпен за лазерния лъч и поглъща енергията по-добре, без да се уврежда епидермисa. Тъй като кръвоносните съдове се притискат, пигментът в косъма остава единствената прицелна структура за лазера.

От друга страна, ChillTip™ накрайникът охлажда кожата през цялото време и намалява субективното усещане за болка.

Охлаждане на третираната зона преди и по време на процедурата.

Кожната повърхност е леко компресирана. Лазерният сноп директно унищожава прицелния космен фоликул.

Каква е продължителността на процедурата?

Продължителността на процедурата варира в зависимост от големината на третираната зона (от 10 мин. за малки до 40-50 мин. за големи зони.)

Колко броя процедури за необходими за оптимален резултат?

Необходимият брой процедури за оптимален резултат е между 4 и 6 бр.

Важно условие за изпълнение на процедурата е космите в третираната зона да не са били изскубвани от корен през последните 2 седмици и да бъдат избръснати 1 ден преди манипулацията.

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: