Защо да изберем
Aglea Aesthetic Clinics?

Защо да изберете нас?

Aglea Aesthetic Clinics е клиника за естетика и дерматология в град Пловдив, където работи изключителен екип от професионалисти, които разбират, че за да постигнете желаната красота, е нужно да отделяте време и грижа. Ние използваме най-новите и иновативни методи за грижа за кожата, за да постигнем висококачествени резултати. Здравето и красотата са взаимосвързани, затова екипът ни се стреми да задоволи всички вашите нужди. В клиниката ни можете да получите всички професионални процедури, свързани с красотата, включително естетични процедури. Посетете ни и ни се доверете за да осъзнаете красотата си с Aglea Aesthetic Clinics.

Picture of Aglea team

Нашата Мисия

Мотото, което ръководи целия екип на Aglea Aesthetic Clinics е „Вашата възраст си е ваша работа, това как изглеждате е наша”. Това, което прави клиниката различна, е екипът. Всички процедури се извършват от експерти в областта сред които са: д-р Теодор Алексиев и д-р Мария Родопска.

Всички те са членове на Българската асоциация по дерматология.

Това, което отличава Aglea Aesthetic Clinics от другите клиники в Пловдив е последно поколение услуги, професионален екип и оборудване. Грижата означава здраве, здравето означава красота. Нека експертите на Медицински център Aglea Aesthetic Clinics да се погрижат за Вас, Вашето здраве и разбира се Вашата красота. Клиниката по естетика и дерматология в Пловдив е сред най-добрите клиники в България.

Visia – Визия е модерният подход в Естетичната дерматология – 3D анализ на кожата

Модерни Технологии

В клиника по естетика и дерматология Aglea Aesthetic Clinics работим с най-професионалните и най-съвременни апарати. Ще бъдете изненадани като видите резултатите, които тези устройства предоставят! Комбинацията от професионалния опит на екипа, както и качеството на апаратурата която използваме ще ви гарантират мечтания опит и красота. Основните устройства които използваме в клиника са следните;

Нашият екип

Чувствайте се в безопасност благодарение на нашите експертни лекари

Aglea Aesthetic Clinics

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури. Медицински център Aglea Aesthetic Clinics предлага услуги от най-високо ниво. Основното желание на инвеститорите и екипа е да създадат място, осигуряващо безкомпромисна грижа за своите клиенти.

Aglea Aesthetic Clinics се намира на удобна локация в центъра на града, на улица „Белград” 2, на гърба на Гранд хотел Пловдив.

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: