Естетична Дерматология

Филър за коса Dr. CYJ

 Алопецията или косопадът, е често срещан проблем, както при мъже така и при жени. Dr. CYJ Hair Filler е първият в света филър за коса, чрез който се  осъществява ревитализация на космения фоликул и скалпа. Филърът е създаден от Dr. Yong Ji Chung, един от членовете на компанията Caregen Co. Ltd, създадена през 2001 година в Северна Корея.

 

Филърът за коса е разработен, чрез иновативен пептиден комплекс за възстановяване растежа на косата и реконструкция на скалпа. В основата си той съдържа формула с хиалуронова киселина за удължено и постепенно освобождаване на пептидите в продължение на 14 дни. Освен хиалуронова киселина, филърът за коса е богат и на биомиметични пептиди, растежни фактори, ензими, микроелементи, витамини.

 

Как действа Dr. CYJ Hair Filler?

 

Подпомага циркулацията на кръв в скалпа и ревитализира космения фоликул. Индуцира растежа на коса чрез увеличаване размера на космения фоликул и стопиране загубата на коса. Леката му формула е лесна за инжектиране. Солидни резултати  може да се наблюдават след 8 седмици (4 процедури.

 

Как се прилага?

 

Dr. CYJ Hair Filler се прилага чрез микроинжектиране в скалпа. Съставките се отделят в кожата и постепенно стават активни, чрез продължителния период на освобождаване, като стимулират космените фоликули и клетки насърчават растежа на косата. Процедурата стопира смъртта на клетките, стимулира микроциркулацията, заздравява скалпа и предотвратява загубата на коса.

В уникален състав тези седем специализирани пептидни комлекса действат заедно:

 • Дека пептид 18-стимулира образуването на нов слой фоликуларни ембрионални клетки;
 • 0,75 хиалуронова киселина ретикулум – интензивно овлажнява космените фоликули, стимулира фибробластите, и действа като защита от антиоксиданти;
 • Олигопептид 54 –спира  косопада и удължава анагенната фаза на растеж;
 • Дека пептид 10 –подхранва скалпа и корените на косата;
 • Окта пептид 2 –защитава космените клетки от стрес, вредни UV лъчи и други външни фактори, които причиняват апоптоза на космените фоликулярни клетки.
 • Окта пептид 11 –стимулира производството на нов колаген;
 • Олиго пептид 71 –потиска депигментацията на косата.

Колко процедури са необходими?

 

Обикновено се прилага четири процедурен курс – по една процедура на всеки две седмици. Точният брой, обаче е индивидуален за всеки и ще бъде препоръчан от дерматолог, съобразно вида на алопецията и необходимостта за постигане на максимален резултат. Първите резултати обикновено се проявяват 15 дни след приключване на четвъртата процедура, но много често и още след 2 извършени процедури.


Кой са предимствата на CYJ Hair Filler пред останалите процедури за справяне с косопад?    

                       

Високите нива на хиалуронова киселина и пептиди, растежните фактори, които стимулират космените фоликули и потискането на ген, свързан със загубата на коса са само част от предимствата, които правят CYJ Hair Filler един отнай-ефективните продукти за справяне с косопада

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: