Естетична Дерматология

Отслабващи и скулптуриращи процедури с Maximus TriLipo

 

Какво представлява Maximus TriLipo?

 

Технологията Maximus TriLipo е съчетание от две различни технологии с обща цел в един апарат: концентрирана радиочестотна енергия (Trilipo RF) и динамична мускулна стимулация (Trilipo DMA). Тези две технологии, вградени в апаратния накрайник, действат синергично, като по нехирургичен метод водят до редукция на мастната тъкан и намаляват телесните обиколки. Освен това стимулират колагена в дермата, стягат и лифтират кожата както на тялото, така и на лицето.

 

 Trilipo RF

 

Радиочестотните вълни имат термогенен ефект в дерма, хиподерма и подкожна мастна тъкан. В последната това води до засилване на естествения метаболизъм и ускорява освобождаването на втечнени мазнини от мастните клетки към извънклетъчното пространство. В дермата, от друга страна, затоплянето от радиочестотната енергия води до повишена активация на фибробластите и от там до образуване на нов колаген. Повишеният метаболизъм в дермата допринася и до приближаване на колагеновите нишки една до друга, което моментално и дългосрочно стяга и изглажда кожата.

 Trilipo DMA

 

Динамичната мускулна стимулация предизвиква контракции на подлежащата мускулатура, като я повдига и избутва мастната клетка към повърхността. Резултатът от едновременния външен (от апаратния накрайник) и вътрешен (от мускула) натиск е отделянето на мазнините чрез лимфната система, намалявайки обема на мастните клетки.

 Какво да очаквам от Maximus TriLipo?

 

 • локализирано намаляване на мастната тъкан
 • локализирано намаляване на целулит
 • дълготрайно намаляване обиколките на третираните зони
  детоксикиране на организма по естествен път
 • тонизиране на мускулите
 • стягане на отпусната кожа
 • изглаждане на фини бръчки и линии очертаване на лицевия контур

 Продължителност и честота на процедурите с Maximus TriLipo

   

Продължителността на единичната процедура на тяло зависи от обема и големината на съответната зона, като тя може да бъде от 10 до 50 мин/зона. Радиочестотният лифтинг на лице е с продължителност около 45-50 мин., а на шия или деколте около половин час.
За максимален и дълготраен резултат се препоръчват между 4 и 6 процедури.
Приложението им е веднъж седмично, съответно в продължение на 4-6 седмици.

Ефективността и безопасността на Maximus TriLipo са доказани в клинични условия и не представляват дискомфорт за пациента, нямат възстановителен период и не нарушават ежедневната му рутина. Подходящи са за всеки тип кожа. Не са регистрирани нежелани странични реакции при здрави пациенти. Още след първата процедура кожата Ви е видимо по-гладка и стегната

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: