Естетична Дерматология

Лифтинг конци Aptos

Лифтинг конци Aptos (Аптос) са изградени от плътен материал, съдържащ 75% поли L-млечна киселина и 25% поликапролактон. След въвеждането им в тъканите започва постепенно отделяне на L-млечна киселина, стимулиращи неоколагеногенезата и образуването на здрава съединителнотъканна мрежа. 


Koнците се разорбират между 1-2 години напълно, до вода и въглероден диоксид, които се елиминират от кожата, чрез естествения метаболизъм.

Повдигането на конци е процедура, която включва повдигане на различни части на лицето и тялото с помощта на специално проектирани конци за лифтинг, без да се налага да се правят разрези според класическия лифтинг на лицето. 


Процедурата с лифтинг конци е подходяща за жени след 30-40 години в зависимост от индивидуалните особености на остаряване, при които отпускането на тъканите е по-значително и по-трудно се постига повдигане на контура с обикновени филъри. 


APTOS конците за лифтинг се използват за локално запълване на бръчките и подобряване състоянието на кожата, повдигате на вежди, намаляване на т.нар „бузи на булдог“, сформирайки изразен и стегнат контур на долната челюст, за повдигане проекцията над брадичката.

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

 • Понеделник
  09:00 - 19:00
 • Вторник
  09:00 - 19:00
 • Сряда
  09:00 - 19:00
 • Четвъртък
  09:00 - 19:00
 • Петък
  09:00 - 19:00
 • Събота
  09:00 - 19:00
 • Неделя
  09:00 - 19:00

Контакти: