fbpx
  • Адрес: гр.Пловдив ул.Белград 2
  • Понеделник-Събота: 10:00 - 19:00
  • EN
Visia

Visia – Визия е модерният подход в Естетичната дерматология – 3D анализ на кожата за първи път в Пловдив, в медицински център АГЛЕЯ ДЕРМА!

Какво представлява Visia?

VISIA /Визия/ е последно поколение спектрофотометрична система за анализ и консултация за медико-естетична грижа на кожата, с други думи, анализ на състоянието на кожата. Ротационният модул на апарата заснема ляв, десен и анфас 3D изглед на лицето, използвайки UV светкавица и филтри, за да анализира състоянието на повърхностния слой на кожата с подлежащите й структури. Базата от данни се обработва и представя както графично, така и в проценти, което позволява определени характеристики на кожата Ви да се оценят визуално и математически.

Как работи Visia?

Функцията IntelliFlash® предоставя детайлна информация за степента на фотоувреда на кожата, включително и имунофлуоресцентен анализ на порфирините по повърхността й. Благодарение на високоразделителната способност на апарата се улавят пигменти с различен интензитет и цвят, като това помага в диагностицирането на съдови звезди, хиперпигментации, възпалителни лезии и други особености по кожата.

Анализ на кожата с Visia

Уникалната технология за анализ на кожата с VISIA визуализира състоянието на кожата, като изобразява процентно:

Линии и бръчки с различна дълбочина
Дълбоки и повърхностни пигментации
Разширени пори
Кръвоносни съдове
Неравномерности в текстурата на кожата
Порфирини

VISIA /Визия/ автоматично определя фототипа на Вашата кожа и използвайки най-голямата база данни в света, класифицира по-горе изброените показатели спрямо други пациенти от същия фототип и възраст.

От една страна апаратът симулира физиологичния процес на стареене, за да покаже прогреса на пигментациите и бръчките в следващите 5-7 години. А от друга страна изобразява и резултата, който бихте постигнали, ако предприемете навременни и адекватни грижи за кожата си.

С помощта на VISIA /Визия/ Вашият терапевт ще Ви изготви индивидуални препоръки за необходимата грижа за кожата и ще Ви ги предостави в писмен вариант заедно с резултатите от анализа.

"Любезно и професионално отношение на целият екип. С последно поколение на апаратура."

Tatyana Petrova
Клиент

„Изключително високо ниво на обслужване“

Tanya Zhivkova
Клиент

“Very good first impression .Definatly look very nice!!”

Galina Bojilova
Клиент

“Професионално обслужване и внимание към клиента!”

Marinela Nikolova Stankova
Клиент

“Внимание към всеки детайл, модерна апаратура, добри специалисти. Продължавайте в същия дух, аз останах много доволна!”

Jacqueline Stancheva
Клиент