Премахване на белези и стрии

by d.dimitrov
0 comment

Какво представляват белезите и стриите?

Като най-голям орган на човешкото тялото, кожата има забележителната способност при необходимост да се свива и разширява. Когато това се случва  твърде бързо, някои от колагеновите влакна могат да се повредят и това да доведе до  появата на стрии. Те могат да засегнат хора от почти всички възрасти и с всякакъв тип кожа. До 90% от жените получават стрии по време на бременност. С течение на времето те избледняват до бял или сребрист цвят. Веднъж появили се, обаче те повлияват негативно върху самочувствието ни.

Белезите по кожата пазят спомена от различни събития и заболявания – механични и термични травми, акне, келоиди, хирургични интервенции и др., но външният вид е от изключителна важност за самочувствието ни и точно поради тази причина, е необходимо да се „разделим“ с тези несъвършенства.

 

Как да се справим с премахването на белезите и стриите?

Преди да се пристъпи към процедура, Ви препоръчваме консултация с нашите дерматолози, на която те ще изготвят индивидуален терапевтичен план за справяне с проблема. Дерматолозите на Aglea Derma Beauty Team предлагат иновативно и ефикасно решение за премахване на белези и стрии по кожата.

Клиниката разполага с модерна и качествена апаратура за третиране на белези и стрии – лазертерапията с Lumenis M22 и AcuPulse CO2 е един от тях. Импулсите от лазерното лъчение разрушават увредената тъкан в областта на белега и стриите и стимулират образуването на нови колагенови и еластични структури. Освен това метод на избор на третиране е радиочестотният апарат Maximus Trilipo, който стяга кожата и редуцира размера на стриите. Самата процедура не е болезнена, тъй като непосредствено преди нея се поставя крем анестетик, с който пациентът престоява в рамките на 30 мин. Не е изключено, обаче да се почувства лек дискомфорт, който може да бъде изразен в парене.

За предварително записване за консултация с наш дерматолог, относно процедурата, не се колебайте да ни потърсите на тел. 032 95 00 00 или +359 89 55 44 050

 

 

You may also like

Leave a Comment

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

  • Понеделник
    09:00 - 19:00
  • Вторник
    09:00 - 19:00
  • Сряда
    09:00 - 19:00
  • Четвъртък
    09:00 - 19:00
  • Петък
    09:00 - 19:00
  • Събота
    09:00 - 19:00
  • Неделя
    09:00 - 19:00

Контакти: