Aquashine – Терапия на младостта

by d.dimitrov
0 comment

Aquashine е формула за превантивно и допълващо лечение за всеки тип кожа,  което помага за предпазване от влиянието на външните фактори ( като слънце, цигари, алкохол и др. ) и забавяне  процеса на стареене. Наричат я още „ваксина на младостта“, заради регенерацията, която предизвиква в кожата.

Aquashine е разработен на основата на  хиалуронова киселина, витамини, пептиди, аминокиселини и антиоксиданти.

Хиалуроновата киселина е един от най-важните градивни компоненти на нашето тяло. Не веднъж сме споменавали това. Освен в множество тъкани на тялото, тя се намира и в кожата ни и спомага за задържането на вода в нея, което  я кара да изглежда по-жизнена, ярка и хидратирана.  С възрастта количеството на хиалуронова киселина в кожата постепенно намалява. При прилагането на тази подмладяваща терапия гъвкавостта и жизнеността, загубени с годините, се възстановяват. Освен хиалуроновата киселина, витамините, аминокиселините и антиоксидантите също допринасят за по-доброто структуриране на кожата.

В кои зони може да се постави Aquashine?

-чело

-между веждите

-около очите

-около устните

-лице

-шия

-горна част на ръцете

Как се прилага Aquashie ?

Aquashine може да се прилага за всички типове кожа след 20-годишна възраст, поради превантивния и предпазващ ефект върху младите кожи и поради терапевтичните въздействия в средна и по-напреднала възраст.

След извършена консултация с дерматолог и установяване на проблемните зони, се изготвя конкретен план за действие. Но най-общо се препоръчва следното:

при хора на възраст между 30 – 35 години, при които признаците на деформация на кожата са по-слаби – се препоръчват 2 процедури, на всеки 15 дни след първото приложение. В по-напреднала възраст, 30 дни след първите 2 сесии, може да се приложи още една сесия, за да се увеличи трайността на хиалуроновата киселина и да се намалят бръчките.

Преди терапията въху лицето се поставя локален анестетик за 15 до 20 минути. След почистване на кожата се прeминава към инжектиране на препарата. Средната продължителност на процедурата е 15-20 мин.

 

Колко дълго продължава действието на терапията ?

Въпреки че ефектът се вижда веднага след първата процедура, той личи най-добре след  2 месеца.

 

Резултатът от серията процедури трае от  6 до 8 месеца. Здравословният начин на живот комбиниран със здравословна диета гарантират, по добър и продължителен резултат от терапията.

 

Какви са предимствата от приложението на Aquashine?

Това е ефективен метод за премахване и предотвратяване на ранното увреждане на кожата, породено от агресивни фактори, като вредното въздействие на слънцето, тютюнопушенето и употребата на алкохол. Aquashine е подходяща за всеки тип кожа над 20 годишна възраст.

You may also like

Leave a Comment

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

  • Понеделник
    09:00 - 19:00
  • Вторник
    09:00 - 19:00
  • Сряда
    09:00 - 19:00
  • Четвъртък
    09:00 - 19:00
  • Петък
    09:00 - 19:00
  • Събота
    09:00 - 19:00
  • Неделя
    09:00 - 19:00

Контакти: