Оксигенео+ – грижа за кожата на лице, шия, деколте и ръце

by d.dimitrov
0 comment

Оксигенео+ 3 в 1 Грижа за кожата е иновативна технология която осигурява – почистване, отлично подхранване на кожата и снабдяването ѝ с кислород.

Оксигенео+ апаратът има три накрайника за три различни стъпки в извършването на процедурата.

Преди началото на всяка процедура, кожата се почиства с мицеларна вода.

Първа стъпка – нежна ексфолиация, чрез която се премахва повърхностния слой клетки на кожата.

Как се случва?

Поставя се специална капсула на апаратния накрайник, лицето се намазва с ½ от гела, който е включен в индивидуалния сет за всеки пациент и с леки кръгови движения пристъпваме към ексфолиация на кожата. Благодарение на контакта на гела с капсулата, се освобождава въглероден диоксид, като по този начин се стимулира притока на кръв към областта и така кожата се насища с кислород. Времетраене 9-10 минути. След приключване на първата стъпка, лицето се почиства с хладка вода.

Втора стъпка – намазва се лицето с останалата половина от гела и се използва вторият накрайник на апарата. С помощта на Ултарзвукови вълни обогатеният гел се вкарва в дълбочина на кожата. Времетраене 10-15 минути. След като  приключим с тази стъпка кожата се почиства с хладка вода.

Трета стъпка – Намазва се лицето с глицерин на водна основа и с апаратния накрайник се прилага проводима радиочестота. Целта е стягане на кожата, намаляване на фините бръчки, стимулиране на колагена по естествен път, безопасно ефективно и приятно, с трайни резултати. Времетраене 9-10 минути. След приключване на тази стъпка кожата се почиства с хладка вода.

Оксигенео+ процедурата е ефективна, напълно безвредна , без зачервявания и възстановителен период. Подходяща е за всички възрасти и пол.

Процедурата може да се прилага целогодишно с терапевтична цел, анти-ейдж ефект, както и преди пристъпване към инжекционни процедури, с цел почистване и подхранване на кожата.

AGLEA DERMA

You may also like

Leave a Comment

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

  • Понеделник
    09:00 - 19:00
  • Вторник
    09:00 - 19:00
  • Сряда
    09:00 - 19:00
  • Четвъртък
    09:00 - 19:00
  • Петък
    09:00 - 19:00
  • Събота
    09:00 - 19:00
  • Неделя
    09:00 - 19:00

Контакти: