Прецизност с Vistabel, Allergan – мускулният релаксант – Ботулинов токсин

by d.dimitrov
0 comment

Мимиките са израз на нашата емоционалност. За съжаление обаче те водят до повишена работа на различни мускулни групи, в следствие на което се образуват бръчки в различните зони на лицето. Както знаем всяко лице старее различно. Освен статични линии, вследствие загуба на обем, наблюдаваме и динамични линии, вследствие мускулна хиперактивност. Те са по-силно изразени в горната част на лицето-чело, междувеждие, пачи крак. Един от методите за справяне с тези несъвършенства е поставянето на мускулен релаксант, какъвто е ботулиновият токсин.

Защо дерматолозите на AGLEA DERMA се доверяват на Vistabel, Allergan?

Това никак не е случайно, тъй като Allergan са единственият оторизиран и лицензиран представител на ботулинов токсин в България. За нашия екип професионализма под всяка една форма е водещ.

Vistabel на Allergan е ботулинов токсин тип А, чиято роля се състои във временно блокиране на освобождаването на ацетилхолин – химичната субстанция, която се освобождава от нервните окончания и която предава информация за съкращаване към мускула. Така мускулът се отпуска и бръчките видимо намаляват. Максимален ефект се постига до две седмици след инжектирането и продължава няколко месеца. Резултатите се поддържат, чрез повторно прилагане. Комплекса ботулинов токсин Vistabel осигурява задържане при инжектиране в целевия мускул и минимална миграция извън точката на инжектиране. По този начин се постигат трайни и надеждни резултати.

Инжектирането на ботулинов токсин се препоръчва най-вече във възрастта между 30-55 години. Не се прилага при бременност, кърмене, възраст под 18 години и над 65 години, локални инфекции, свръхчувствителност, нервно-мускулни заболявания.

Процедурата е кратка и с потвърден профил на безопасност.

      Vistabel- точност в ефекта, увереност в резултата!

 

You may also like

Leave a Comment

Запази час

Звънни или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб

гр. Пловдив ул. Белград 2

Заповядайте при нас!

Съществува мнение, че красотата изисква жертви. Всъщност истината е, че тя изисква внимание и грижа. От изключителна важност, за добрия външен вид, е да се консултираме с правилните специалисти, които да ни насочат към най-подходящитe за нас процедури.

Работно време

  • Понеделник
    09:00 - 19:00
  • Вторник
    09:00 - 19:00
  • Сряда
    09:00 - 19:00
  • Четвъртък
    09:00 - 19:00
  • Петък
    09:00 - 19:00
  • Събота
    09:00 - 19:00
  • Неделя
    09:00 - 19:00

Контакти: